Media

GNTM 5: Συγκινήθηκε ο Καράβας με την Μαρίτα: «Χαίρομαι ειλικρινά που είσαι εδώ...»

Gossip-tv Team

GNTM 5: Στο σημερινό πλατό (10-10) η Μαρίτα, το ένα από τα δυο plus size model, η Μαρίτα, τα πήγε εξαιρετικά στην εναέρια δοκιμασία και κατάφερε να αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια και από τους τρεις κριτές.

Η πρώτη δοκιμασία για την αποχώρηση ήταν άκρως απαιτητική, μιας και οι συνολικά 21 διαγωνιζόμενες έπρεπε να φωτογραφηθούν για την καμπάνια ενός γαλλικού αρώματος, κάνοντας κούνια στον αέρα.

Η Μαρίτα, είχε δείξει ήδη από το set της φωτογράφισης ότι θα είχε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα οι περισσότερες από τις παίκτριες ήταν σίγουρες πώς θα είχε μια πολύ δυνατή λήψη. Έτσι και έγινε και όταν βρέθηκε μπροστά από τους κριτές εκείνοι την αποθέωσαν, λέγοντάς της ότι μοιάζει σαν αερικό και ότι πέτυχε το concept της φωτογράφισης στο εκατό τοις εκατό.

Εκείνη τη στιγμή, ο Γιώργος Καράβας συγκινήθηκε πολύ, μιας και της είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος που της έδωσαν οι κριτές το "ναι" και την έχουν κοντά τους, μιας και είναι σίγουρος ότι και στη συνέχεια του ριάλιτι θα συνεχίζει να τα καταφέρνει τόσο καλά και να βγάζει υπέροχες φωτογραφίες!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved