Βάσω Λασκαράκη: «Νομίζω όταν δεν μιλάει το ζευγάρι… είναι η αρχή της καταστροφής»
Media

Βάσω Λασκαράκη: «Νομίζω όταν δεν μιλάει το ζευγάρι… είναι η αρχή της καταστροφής»

Η Βάσω Λασκαράκη, που πρωταγωνιστεί φέτος ως «Μαίρη» στην κωμική σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» του MEGA βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη».

Η αγαπημένη ηθοποιός, μίλησε φυσικά για την σειρά και η χαρά της είναι απερίγραπτη!
«Ήθελα να επιστρέψω φέτος με μία κωμωδία, το επεδίωξα πολύ…όταν άκουσα ότι ο Μιχάλης και ο Θανάσης κάνουν δουλειά, είπα “τέλος, αυτό ήταν”», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, αναφορικά με την συμμετοχή της στη νέα κωμωδία του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου.

Μιλώντας για τον ρόλο της στη σειρά εξήγησε πως είναι μία γυναίκα που βιώνει την 7ετία του γάμου της και πρέπει να αντιμετωπίσει το γεγονός πως αντιλαμβάνεται ότι ο σύζυγός της κοιτάει και άλλες γυναίκες.

«Είναι πολύ αστείο. Το έχουμε συχητήσει και με τον Μιχάλη και με τον Θανάση, είναι πώς τις βιώνει τις καταστάσεις ο κάθε ήρωας», εξήγησε.

Ερωτώμενη για το τι μπορεί να φθείρει έναν γάμο απαντά: «Νομίζω όταν δεν μιλάει το ζευγάρι… είναι η αρχή της καταστροφής. Όταν δεν θέλεις να το επικοινωνήσεις, κατά βάθος δεν θέλεις και να το λύσεις».

Αποκάλυψε πως όσες φορές έπραξε με αυτόν τον τρόπο βρήκε το πρόβλημα μπροστά της «εις διπλούν». H ίδια εκτιμά πως το ζευγάρι είναι καλό να λύνει τα προβλήματά του, μόνο του, δίχως την μεγάλη επέμβαση των γονιών ή φίλων.

Στην ερώτηση εάν χάνει ποτέ τη ψυχραιμία της, δηλώνει πως ναι, της συμβαίνει, όταν θα την ταράξει κάτι υπερβολικά.

«Χάνω τη ψυχραιμία μου όταν συμβαίνει κάτι στη δουλειά, κάτι με το παιδί, όταν δεν μου βγαίνει το πρόγραμμα όπως το έχω οργανώσει», είπε η Βάσω Λασκαράκη.

Σχετικά με τη συνεργασία της με το δίδυμο Ρέππα – Παπαθανασίου είπε πως έχουν συνεργαστεί στο θέατρο σε τρεις θεατρικές παραστάσεις.

«Το Φλεβάρη με πήρε τηλέφωνο ο Θανάσης να με ρωτήσει κάτι για έναν ηθοποιό και του λέω “Θανάση τι ετοιμάζετε;” και μου λέει “αυτό, σε ενδιαφέρει;” και του απαντώ “Θανάση, με κοροϊδεύεις;”».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved