Συγκινήθηκε ο Μιχάλης Σαράντης μιλώντας για την κόρη που απέκτησε με τη Μαίρη Μηνά
Media

Συγκινήθηκε ο Μιχάλης Σαράντης μιλώντας για την κόρη που απέκτησε με τη Μαίρη Μηνά

Καλύτερα δε γίνεται: Συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού παραχώρησε ο Μιχάλης Σαράντης και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο ηθοποιός που φέτος παίζει στα Νούμερα μίλησε μεταξύ άλλων για τον ερχομό της κόρης του και συγκινήθηκε αρκετά.

«Με τον ερχομό της κόρης μου έχει αλλάξει συθέμελα όλη η ζωή μου. Είμαι σε μια πολύ φωτεινή περίοδο της ζωής μου. Το λέω σχεδόν με συστολή αλλά είναι αυτή τώρα που έχει έρθει η κορούλα μου. Έχουν αλλάξει όλα. Κάθε άνθρωπος που βλέπει τη γυναίκα του, το κορίτσι του, το πλάσμα του να φέρνει μια ζωή στη ζωή. Τα κορίτσια μεταμορφώνονται σε ένα εργοστάσιο ζωής όταν γεννάνε. Βλέπεις την ίδια φύση μπροστά σου να χαρίζει ζωή. Είναι πολύ συγκινητικό», είπε αρχικά ο Μιχάλης Σαράντης και συνέχισε:

«Είναι μια πλευρά της που δεν τη γνώριζα, ούτε εκείνη τη γνώριζε. Είμαι δίπλα της, τη στηρίζω, την αγαπάω. Την βοηθάω πάρα πολύ και με χαρά, το γουστάρω από την πρώτη στιγμή, την αλλάζω, την καθαρίζω, της κάνω παρέα. Μαζί με την μικρή κάπως επιστρέφω και εγώ σε δικές μου πρώτες εμπειρίες. Δεν σου κρύβω ότι αντιλαμβάνομαι πως ο μπαμπάς μου με τη μαμά μου ήταν δυο παιδιά που δεν ξέρουν τι τους έχει έρθει, ήμουν το πρώτο παιδί τους».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved