Παγιδευμένοι: Ανατριχίλα στο Twitter όταν η μάνα έπεσε στην αγκαλιά του δολοφόνου της κόρης της
Media

Παγιδευμένοι: Ανατριχίλα στο Twitter όταν η μάνα έπεσε στην αγκαλιά του δολοφόνου της κόρης της

Παγιδευμένοι: Με τόσες συγκλονιστικές σειρές στην ελληνική τηλεόραση δεν προλαβαίνουμε να καταγράφουμε τις έντονες αντιδράσεις των τηλεθεατών σε δυνατές σκηνές. 

Μία από αυτές παίχτηκε απόψε (18/10) στη σειρά Παγιευμένοι, όταν η κυρία Ειρήνη, ρόλο που υποδύεται η Ντίνα Μιχαηλίδη, έπεσε στην αγκαλιά του δολοφόνου της κόρης της, της Μυρτώς.

Οι τηλεθεατές το γνωρίζουν, σύμφωνα με το σενάριο όμως, η Ειρήνη Ροδίτη βρίσκεται στη φάση που θρηνεί για τον χαμό της κόρης της.

Δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι έχει χάσει το παιδί της. Η ερμηνεία της Ντίνας Μιχαηλίδη συγκλονιστική και ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις όπως βέβαια και οι περισσότεροι από το καστ της αγαπημένης σειράς.

Απόψε, λοιπόν που την είδαμε με κλάματα να πέφτει στην αγκαλιά του Άγγελου τον οποίο επισκέφτηκε στο σπίτι του. Ο σύζυγός της φεύγει στα καράβια και εκείνη θρηνεί για το παιδί της ενώ αναζητεί τον δολοφόνο της, χωρίς να γνωρίζει ότι βρίσκεται ακριβώς μπροστά της.

Είναι ο Άγγελος τον οποίο εμπιστεύεται όσο λίγους στο περιβάλλον της, κάτι που έκανε τους τηλεθεατές να ανατριχιάσουν.

Τα σχόλια που ακολούθησαν της συγκεκριμένης σκηνής, εκφράζουν τα έντονα συναισθήματα που «πέρασαν» από τη σκηνή στο κοινό.

Δείτε κάποια από αυτά παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved