Αυτή η νύχτα μένει: Η νυχτερινή συνάντηση Στρατή- Ζέτας ανάβει φωτιές
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Η νυχτερινή συνάντηση Στρατή- Ζέτας ανάβει φωτιές

Αυτή η νύχτα μένει: Εξελίξεις που θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Alpha.

Ο Στρατής και η Ζέτα, από την πρώτη κιόλας στιγμή που συναντήθηκαν οι δρόμοι τους, ένιωσαν μία περίεργη έλξη ο ένας για τον άλλον. Μάλιστα, μέρα με την ημέρα, αυτή γίνεται ακόμη πιο έντονη, με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό τους περιβάλλον να τους συμβουλεύουν τι πρέπει να προσέχουν εξαιτίας όλων όσων έχουν περάσει στο παρελθόν.

Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια, η Διαμάντω παροτρύνει τον Στρατή να μην ασχοληθεί με τη νέα τραγουδίστρια του μαγαζιού, τη Ζέτα, γιατί κρύβει περισσότερα πράγματα απ’ όσα φαντάζονται και μπορεί να μπουν σε περιπέτειες. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η Νίτσα, η οποία προειδοποιεί τη Ζέτα να μην μπλέξει με το αφεντικό τους, γιατί δεν θα αργήσουν να μπερδευτούν τα πράγματα. Παρ’ όλα αυτά, όμως, ο Στρατής και η Ζέτα δεν ακούν κανέναν και τίποτα.

Μάλιστα, έχουν μία κρυφή νυχτερινή συνάντηση και στη συνέχεια αποφασίζουν να πάνε μαζί στο μαγαζί. Μία εξέλιξη που ανάβει φωτιές στη Διαμάντω και τη Νίτσα, αλλά κυρίως στη Νίκη, η οποία λίγο νωρίτερα έχει ανοίξει την καρδιά της στον Στρατή, λέγοντάς του τα συναισθήματα που τρέφει γι’ αυτόν. Και σαν να μη φτάνει η πρώτη συνάντηση που είχαν, αργά το βράδυ, ο Στρατής αποφασίζει να επισκεφθεί τη Ζέτα στο δωμάτιό της για να κάνουν μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

Εκείνη τη στιγμή, η κοπέλα μιλάει στο τηλέφωνο και μαθαίνει κάτι που τη συνταράσσει. Τότε οι δυο τους έρχονται πιο κοντά από κάθε άλλη φορά...

Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved