Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος έπιασε τους απαγωγείς με την καραμπίνα και το Twitter τον «αποθέωσε»!
Media

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος έπιασε τους απαγωγείς με την καραμπίνα και το Twitter τον «αποθέωσε»!

Η Γη της Ελιάς: Στο σημερινό επεισόδιο (19-10) παρακολουθήσαμε τον Φίλιππο να τρέχει έξαλλος με το αυτοκίνητο για να κυνηγήσει τους απαγωγείς, μετά από την απόπειρα αρπαγής του μωρού του με την Βασιλική. 

Ευτυχώς όλα πήγαν πολύ καλά και η μικρή Στέλλα Στεφανέα δεν έπαθε τίποτα, αφού ο μπαμπάς της έφτασε έγκαιρα στο σπίτι και κατάφερε να προστατεύσει την μικρούλα.

Στο σημερινό επεισόδιο από τη Γη της Ελιάς (19-10) μετά από την δεύτερη απόπειρα απαγωγής του μωρού από το σπίτι της Χάιδως, ο Φίλιππος έγινε έξαλλος και αποφάσισε ότι δεν θα αφήσει με τίποτα να πειράξουν την οικογένειά του. Μόλις οι απαγωγείς έφυγαν από το σπίτι, ο Φίλιππος άρπαξε την καραμπίνα που είχε στο σπίτι και τους κυνήγησε με το αυτοκίνητο, μέχρι που συναντήθηκαν με τον αστυνόμο Κουράκο και μαζί τους συλλάβανε.

Ο Φίλιππος στεκόταν δίπλα τους και έτρεμε ολόκληρος από τα νεύρα του και λίγο έμεινε να τους πυροβολήσει, μιας και δεν μπορούσε να πιστέψει με τίποτα ότι οι συγκεκριμένοι θα άρπαζαν το παιδί του και ποιός ξέρει το πόσα βασανηστήρια θα πέρναγε το κοριτσάκι στα χέρια τους.

Οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν την ερμηνεία του και είπαν, για ακόμα μια φορά, ότι είναι ο καλύτερος πατέρας!

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved