Αλίκη Αλεξανδράκη: «Έχει ενδιαφέρον για έναν ηθοποιό να μην μπαίνει σε καλούπια»
Media

Αλίκη Αλεξανδράκη: «Έχει ενδιαφέρον για έναν ηθοποιό να μην μπαίνει σε καλούπια»

Η Αλίκη Αλεξανδράκη αρέσκεται να αναμετριέται συνέχεια με διαφορετικά πράγματα.

Η ηθοποιός, με αφορμή τη συμμετοχή της στην κωμική σειρά του ΑΝΤΙ «Εκτός υπηρεσίας», υποδυόμενη την Μπόμπα, μίλησε στο περιοδικό Mytv, για την επιθυμία της να μην μπαίνει σε καλούπια.

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν βρίσκεστε στην κωμική σειρά του ΑΝΤΙ «Εκτός υπηρεσίας», κάνοντας κάτι εντελώς διαφορετικό από τπ δραματική σειρά εποχής «Άγριες Μέλισσες». Ήταν μία επιθυμία σας;

Νομίζω η δική μου επιθυμία δεν θα μετρούσε, γιατί έτυχε αυτός ο ρόλος και η επιλογή μου έγινε από το κανάλι και την παραγωγή. Από εκεί και πέρα, εάν ήταν κάτι παρόμοιο με την προηγούμενη δουλειά, μπορεί και να μην το έκανα για δικούς μου λόγους, θα βαριόμουν. Έχει ενδιαφέρον για έναν ηθοποιό να παίζει διαφορετικά πράγματα και να μην μπαίνει σε καλούπια. Συνήθως, με βλέπετε σαν μία πιο σοβαρή κυρία, ενώ τώρα τσαλακώνομαι. (Γελάει.)

Έχετε αντισταθεί εύκολα, στη μέχρι τώρα διαδρομή σας, να σας βάλουν σε καλούπια;

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να μιλήσω για όλα τα χρόνια που έκανα θέατρο. Για πολλά χρόνια, επειδή έβλεπαν ότι κάπου τα κατάφερνα καλά, με έπαιρναν να κάνω το ίδιο. Έπειτα, υπήρξε μία ευτυχής συγκυρία και πιο τολμηροί άνθρωποι, που είδαν σε εμένα ότι μπορώ να κάνω και άλλα πράγματα. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν χρειάζεται να είμαστε αυστηροί. Όταν είσαι νέος και ζεις από αυτή τη δουλειά, δεν είναι τόσο εύκολο να κάνεις επιλογές και παίζει ρόλο η κάθε εποχή στην οποία βρισκόμαστε. Γιο μένα, εδώ και πολλά χρόνια, είναι πολύ εύκολο και, φυσικά, μου δόθηκαν κάποιες ευκαιρίες.

Στην κωμική σειρά «Εκτός υπηρεσίας» υποδύεστε τη γιαγιά Μπόμπα, η οποία θέλει να ζει τη ζωή της στα άκρα, σωστά;

Ναι, η Μπόμπα θέλει να ζει τη ζωή της στα άκρα και δεν βάζει εύκολα νερό στο κρασί της.

Η Μπόμπα πιάνει τον κλέφτη των λειψάνων του Ντάντουλα, ο οποίος είναι ο Στρατής. Αισθάνεται δικαιωμένη;

Η Μπόμπα αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένη από το γεγονός ότι πιάνει τον κλέφτη των λειψάνων του Ντάντουλα. Όχι μόνο γιατί έπρεπε να βρεθούν αλλά επειδή είναι αυτή που τα βρίσκει, όπως και τον υπαίτιο, και όχι ο Σβίγγος.

Τι ρόλο παίζει το γέλιο στη ζωή σας;

Σχεδόν το άλφα και το ωμέγα. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που δεν γελάνε είναι αφόρητα δυστυχείς. Αν δεν έχεις χιούμορ, δεν μπορείς να επιβιώσεις με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved