Δούκισσα Νομικού: Τι συμβαίνει με τον ΑΝΤ1; Το συμβόλαιο και τα νέα για πρόταση εκπομπής!
Media

Δούκισσα Νομικού: Τι συμβαίνει με τον ΑΝΤ1; Το συμβόλαιο και τα νέα για πρόταση εκπομπής!

Μετά από την αποχώρησή της από το "Πρωινό", η Δούκισσα Νομικού κάνει διάφορες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1, μιας και έχει ενεργό συμβόλαιο!

Στο κενό πέφτόυν για την ώρα οι συζητήσεις για πιθανή αξιοποίηση της Δούκισσας Νομικού στον ΑΝΤ1 με νέο τηλεοπτικό project.

Μετά το τέλος της συνεργασίας της με το «Πρωινό» και την αποχώρησή της από το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, το κανάλι και η παρουσιάστρια ξεκίνησαν νέο κύκλο
συζητήσεων για να βρεθεί μια άλλη φόρμουλα αξιοποίησής της, δεδομένου ότι έχει ενεργό συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Στο τραπέζι έπεσε η ιδέα να αναλάβει μια μαγνητοσκοπημένη εκπομπή με γυναικείο περιεχόμενο, στα πρότυπα
του «Dot», για την απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, κάτι το οποίο έχει ξανακάνει στον ΑΝΤ1 πριν από λίγα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δούκισσα Νομικού έκλεισε το θέμα αυτό πριν καλά-καλά ανοίξει, δηλώνοντας πως η παρουσίαση μιας εκπομπής τύπου «Dot» δεν είναι κάτι που την ενδιαφέρει. Μετά την άρνησή της, απομακρύνεται το ενδεχόμενο να επανέλθει μέσα στους επόμενους μήνες στον τηλεοπτικό αέρα, ενώ συνεχίζεται η αναζήτηση του κατάλληλου project, με προοπτική πλέον από τον Μάρτιο και μετά.

Πηγή: Realife

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved