Δούκισσα Νομικού: Οι εμπειρίες από το ταξίδι στο Παρίσι και οι συμβουλές στη νέα γενιά!
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: Οι εμπειρίες από το ταξίδι στο Παρίσι και οι συμβουλές στη νέα γενιά!

Η Δούκισσα Νομικού παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με το πρόσφατο επαγγελματικό της ταξίδι στο Παρίσι, ενώ δεν δίστασε να δώσει και τις δικές της συμβουλές στα νέα κορίτσια. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο διάσημες ελληνίδες, που ασχολείται ενεργά με τον χώρο του μόντελινγκ τα τελευταία χρόνια, ενώ έχει δραστηροποιηθεί και τηλεοπτικά, αλλά και στον χώρο των επιχειρήσεων.

Η Δούκισσα Νομικού παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και μίλησε χαρακτηριστικά για το πρόσφατο ταξίδι της στο Παρίσι ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για την συνάντησή της με την Εύα Λονγκόρια και την Κάθριν Αάνγκφορντ.

«Την Εύα τη συνάντησα για δεύτερη φορά. Ηταν γλυκιά, προσιτή και συνέχεια χαμογελαστή, με το γνωστό της ταμπεραμέντο να σε κάνει να αισθάνεσαι οικεία και
φιλικά. Οι γιοι μας είναι σχεδόν συνομήλικοι και μιλήσαμε αρκετά γι’ αυτούς. Δύο μαμάδες έχουν πολλά να μοιραστούν. Οπως το πώς διαχειρίζονται τον χρόνο τους ώστε να είναι κοντά στην οικογένειά τους. Και, βέβαια, το πόσο πολύ αγαπά την Ελλάδα, και ιδιαίτερα τα νησιά μας.

Η πανέμορφη Κάθριν ήταν πιο ήπια σε ταμπεραμέντο από την Εύα (γέλια). Αν
και η καριέρα της έχει κυριολεκτικά εκτοξευτεί και είναι ένα παγκόσμιο role model με πάνω από 30 εκατομμύρια followers στο Instagram, ήταν ιδιαίτερα συνεσταλμένη, πολύ ευγενική, ανθρώπινη και ευαισθητοποιημένη στα θέματα της γυναικείας ενδυνάμωσης. Συζητήσαμε για το πώς μπορούμε να επικοινωνήσουμε και
να ενισχύσουμε το μήνυμα “Walk Your Worth”, ειδικά στα νέα κορίτσια».

Εσύ τι θα έλεγες σε ένα νέο κορίτσι;

«Να διεκδικεί τα όνειρά της. Να έχει πίστη στον εαυτό της και στις δυνατότητές της. Να είναι αισιόδοξη, θετική και να μη σταματά να εξελίσσεται. Να μην επιτρέπει σε κανέναν και σε τίποτα να υποτιμά την αξία της, να παρεμβαίνει και να παραβιάζει τις αρχές της. Αυτό πιστεύω ότι είναι δικαίωμα, αλλά και υποχρέωσή μας απέναντι στον εαυτό μας, στην οικογένειά μας, στην κοινωνία. Με άλλα λόγια, never give up!»

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved