Media

Ξένια Καλογεροπούλου: «Υποκριτικά θα μου βάλουν τελεία. Είμαι 86 ετών»

Gossip-tv Team

H Ξένια Καλογεροπούλου η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Θείος Βάνιας» στο θέατρο «Προσκήνιο», μίλησε τόσο για την τηλεόραση και το ενδεχόμενο να τη δούμε σε κάποια σειρά, όσο και για το πρόβλημα στα μάτια της.

Αρχικά η ηθοποιός είπε: «Δεν αισθάνομαι καθόλου αγχωμένη, ενώ συνήθως είμαι. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και είναι όλοι υπέροχοι ηθοποιοί».

Και τόνισε: «Δεν νομίζω να με δείτε κάπου τηλεοπτικά. Το γεγονός ότι εγώ έχω χάσει την όρασή μου σημαίνει ότι δεν θα μπορούσαν να μου λένε την παραμονή “πάρε δέκα σελίδες και μάθε τες για αύριο”, οπότε θα ήταν κάπως δύσκολο. Κουβεντιάζω στην τηλεόραση, ακούω, γιατί δεν μπορώ και να δω».

Και δεν δίστασε να πει η Ξένια Καλογεροπούλου: «Υποκριτικά θα μου βάλουν τελεία, γιατί εγώ δεν θα μπορώ, δεν θα είμαι σε θέση. Είμαι πια 86 ετών. Είναι μια ηλικία που θα μπορούσαν να σταματήσω αλλά δεν θέλω καθόλου. Μου έχουν κάνει μια πρόιταση για το 2024 να παίξω στο Εθνικό Θέατρο. Το 2024 μου φαίνεται πολύ μακριά, μπορεί εγώ να μην υπάρχω πια ή να μην είμαι σε θέση».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης

Ξένια Καλογεροπούλου: Έχασε το φως της και μένει κλεισμένη στο σπίτι της (photos)

Συγκινεί η Ξένια Καλογεροπούλου: «Μιλάω στον άντρα μου που έφυγε, αλλά δεν με ακούει…»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved