Media

Μπακοδήμου για Μενεγάκη: «Την έβλεπα στεναχωρημένη… Της φέρθηκαν άδικα»

Gossip-tv Team

 Η Μαρία Μπακοδήμου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό Μας με τη Φαίη Σκορδά και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη  στον Alpha όταν είχε πάρει την απόφαση να απουσιάσει για λίγο από την τηλεόραση!

Συγκεκριμένα η Μαρία Μπακοδήμου είπε στη Φαίη Σκορδά:

«Εμένα η τελευταία εκπομπή της Μενεγάκη στην αποχώρησή της από τον Alpha ήταν κάτι πολύ λυπηρό γιατί αισθάνθηκα ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πάρα πολλά στην τηλεόραση και βρήκα άδικο τον τρόπο που της φέρθηκαν. Και οι συνεργάτες που είχαν πάει για αποχαιρετισμό. Εκτός από λίγους εκεί.»!

Και τόνισε: «Έβλεπα έναν άνθρωπο που ήταν στεναχωρημένος, την Ελένη και ένα περιβάλλον από ανθρώπους που κοιτούσαν να βγάλουν selfie, έβλεπαν το μονιτορ, ήταν χαρούμενοι… Έτσι το είδε η δική μου ματιά. Δεν είχαν την ενσυναίσθηση ότι αυτή η γυναίκα που είναι τόσα χρόνια στην τηλεόραση, δεν έχει λείψει ούτε μια μέρα γιατί ήταν άρρωστη, περνά μια δύσκολή στιγμή.»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Ας ήταν λίγο πιο ήσυχοι. Δεν θυμάμαι καν ποιοι ήταν, δε μιλάω για κάποιον συγκεκριμένα. Θυμάμαι όμως ότι ήταν ένα κλίμα που οι άλλοι συμμετείχαν τηλεοπτικά και όχι ουσιαστικά»!

Η δε Φαίη της είπε ότι δεν το είχε σκεφτεί από αυτή την πλευρά!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved