Σασμός spoiler: O θάνατος που θα συγκλονίσει την Αργυρώ – Ο Σταύρος πέφτει νεκρός
Media

Σασμός spoiler: O θάνατος που θα συγκλονίσει την Αργυρώ – Ο Σταύρος πέφτει νεκρός

Σασμός spoiler: Δεν έχουν τέλος οι τραγωδίες για την Αργυρώ. Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια με τον θάνατο του Σταύρου θα βυθίζει την Αργυρώ ακόμη πιο βαθιά στο πένθος.

Μπορεί σε αυτή τη φάση να παρακολουθούμε την προσπάθειά του να έρθει κοντά στη γυναίκα που αγάπησε όσο κι αν μέσα του ξέρει πως εκείνη συνεχίζει να είναι ερωτευμένη με τον Αστέρη.

Ο χωρισμός τους λοιπόν δεν θα αργήσει να έρθει με τον Σταύρο να εγκαταλείπει κάθε προσπάθεια και φυσικά το νησί της Κρήτης αφού παίρνει την απόφαση να επιστρέψει στα Γιάννενα.

Εκεί τον περιμένει ο γνωστός Γολγοθάς του αφού ο αδερφός του Βαγγέλης, δεν έχει ξεμπλέξει και οι τοκογλύφοι το κυνηγούν ανελέητα. Ο Βαγγέλης όμως δεν παίρνει χαμπάρι κι έτσι εκείνοι προκειμένου να τον προειδοποιήσουν ότι δεν αστειεύονται, σκοτώνουν τον Σταύρο.

Η είδηση αυτή, σύμφωνα με τα spoilers δεν θα αργήσει να φτάσει στην Κρήτη με την Αργυρώ να συγκλονίζεται καθώς μετά τα αγαπημένα της πρόσωπα, χάνει από τη ζωή της και τον άντρα που τη στήριξε όσο κανένας όταν εκείνη βρέθηκε να αναζητά λίγη ευτυχία.

Οι προσπάθειες του Αστέρη να μην την αφήσει να βυθιστεί στη θλίψη θα πέσουν στο κενό αφού ο θάνατος του Σταύρου θα φέρει στη ζωή της Αργυρώς μια ακόμη μεγάλη πληγή.

Διαβάστε επίσης

Σασμός spoiler: Απίστευτη ανατροπή! Αιμιλία και Παύλος ξανά μαζί! Ο γιος τους ζει!

Σασμός spoiler: Η ανακοίνωση του Αστέρη που θα σοκάρει την Αργυρώ

Σασμός: Το Twitter... έλιωσε με τη σκηνή του Μαθιού να προσφέρει ένα λευκό τριαντάφυλλο στη Βασιλική

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved