Σκιαδαρέσης: «Έκανα αγωγές και δικαιώθηκα, αποζημιώθηκα και έγινε αποκατάσταση»
Media

Σκιαδαρέσης: «Έκανα αγωγές και δικαιώθηκα, αποζημιώθηκα και έγινε αποκατάσταση»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την αποξένωση από τον πάτερα του, τον έρωτα με την Μπέσυ Μάλφα, την απρόσμενη άφιξη του γιου τους, την αγωγή και την αποζημίωση από έντυπο αλλά και για το ρόλο του στη σειρά  «Μαύρο Ρόδο».

Ο αγαπημένος ηθοποιός, μίλησε για τα παιδικά χρόνια του αλλά και για τη σχέση του με τους γονείς του.

«Ευτύχησα να μην καταλάβω πως μεγάλωσα σε μία μονογονεϊκή ιστορία και να μην έχω τα τραύματα που συνήθως αφήνουν αυτές οι ιστορίες. Είχα μία μητέρα η οποία ήταν βράχος, πατέρας και μάνα μαζί, με μεγάλωσε με πολύ κόπο, χωρίς ποτέ να με κρατήσει στα φουστάνια της. Στην πέμπτη γυμνάσιου με άφησε να κάνω κοπάνα/εκδρομή, στην έκτη γυμνάσιου μου νοίκιασε σπίτι για να μένω τα σαββατοκύριακα», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

«Με τον πάτερα μου είχα κόψει σχέσεις. Όταν βρισκόμουν μαζί του, πιεζόμουν πολύ συναισθηματικά κι από έντεκα ετών έπαψα να τον βλέπω. Η μητέρα μου είχε σταματήσει πολύ πιο πριν να έχει επαφές μαζί του, εγώ τον ξαναείδα λίγα χρόνια πριν πεθάνει που πλέον ήταν διαφορετικός. Με στρέσαρε να βλέπω τον πάτερα μου, γιατί έβγαζε όλο το πρόβλημα με τη μάνα μου και εγώ δεν ήθελα να το υφίσταμαι αυτό το πράγμα. Έχω υπάρξει άνεργος για αρκετούς μήνες, χωρίς να υπάρχει οικονομικό μαξιλάρι και ήταν δύσκολα, γιατί όσα χρήματα μάζεψα τα έβαλα στο σπίτι που ζούμε».

Μεταξύ άλλων ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αναφέρθηκε στην σχέση του με την σύζυγό του, Μπέσι Μάλφα.

«Υπήρξε διάστημα που μείναμε άνεργοι και εγώ και η Μπέσι (Μάλφα), έψαχνα οποιαδήποτε δουλειά να φέρνω κάτι στο σπίτι, κι επειδή δε βρήκα το έριξα στην κηπουρική. Με τη Μπέσι γνωρίστηκα σε μία δουλειά, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη μάτια, την κυνήγησα, ήταν αμοιβαίο, άλλα ο καθένας κράταγε τον εγωισμό του. Θυμάμαι ένας φίλος μου γνωστός σκηνοθέτης, ο Γιάννης Οικονομίδης, μου κράταγε τσίλιες για να γράψω στο κουδούνι της στιχάκια που μας άρεσαν» δήλωσε.

«Δεν επιδιώκαμε να κάνουμε τρία παιδιά, ο γιος μας ήρθε οκτώ χρονιά μετά. Κάναμε τρεις φορές τεστ για να καταλάβουμε πως δεν είναι ψέμα. Αισθανόμουν αρκετά μεγάλος για να ξαναγίνω πατέρας, άλλα τώρα ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε το γιο μου, γιατί τα κορίτσια έχουν φύγει από το σπίτι», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Ένα περίεργο περιστατικό που τού συνέβη στην επαγγελματική καριέρα του, στάθηκε αφορμή να διεκδικήσει το δίκιο του στο δικαστήριο.

«Τα μίντια, έκτος από τη μεμονωμένη ιστορία που είχα με ένα έντυπο, γενικά δεν μου έχουν φερθεί άσχημα. Αφού έκανα το σήριαλ «Suburra», εφημερίδα δημοσίευσε φωτογραφίες, κρύβοντας ότι είναι από τη δουλειά, με τίτλο “ο Σκιαδαρέσης στο κρεβάτι με… ». Έκανα αγωγές τότε και δικαιώθηκα, αποζημιώθηκα για όσα δημοσιεύτηκαν και για τους τίτλους της εφημερίδας και έγινε αποκατάσταση», αποκάλυψε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς της γενιάς του. Ο ίδιος συμμετέχει στη σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», υποδυόμενος τον «Λευτέρη», τον πατέρα της μοναχής Ελισάβετ, και δεν παρέλειψε να μην σχολιάσει τη συμμετοχή του στην καθηλωτική σειρά.

«Η παράγωγη μου έδωσε να διαβάσω το σενάριο του «Μαύρου Ρόδου», είχα να επιλέξω ανάμεσα από 3-4 ρόλους και εγώ επέλεξα τον Λευτέρη. Ο Λευτέρης ήταν διαφορετικός από αυτά που έκανα τα τελευταία χρόνια, ήσυχος άνθρωπος, κάλος πατέρας, πικραμένος, χωρίς να κάνει πολλή φασαρία στη σειρά. Ο Λευτέρης έχει απωθήσει από τη μνήμη του το θάνατο της γυναίκας του, το έχει θεωρήσει ατύχημα και έτσι έχει ησυχάσει τη συνείδηση του για τη δίκη του ευθύνη», τόνισε σχετικά με τον ρόλο του στο «Μαύρο Ρόδο».

«Ο Λευτέρης είχε παράλληλη σχέση με τη φίλη της γυναίκας του, έχει ένοχες που έφυγε η κόρη του, άλλα δεν ξέρει ότι η μικρή είδε το θάνατο της μητέρας της. Ως Λευτέρης συμπαθώ τον Πέτρο, κυρίως από συμφέρον βέβαια, γιατί βλέπω πως είναι ένας κάλος γαμπρός για την Ελισάβετ». Ευχαριστιέμαι πολύ τις σκηνές που έχω με την «κόρη» μου, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, γιατί κλέβω ιδιωτικές στιγμές & τις βγάζω δημόσια, χωρίς να ντρέπομαι. Στις σκηνές με τη Φωτεινή χρησιμοποιώ τις αντιδράσεις ενός πάτερα, που έχω κάνει και εγώ με τις κόρες μου», συνέχισε λέγοντας ο γνωστός ηθοποιός.

Τέλος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έδωσε ένα μικρό spoiler για την συνέχεια του «Μαύρου Ρόδου», αποκαλύπτοντας πως, «δεν έχω να σας αποκαλύψω κάτι φωτεινό για τα επόμενα επεισόδια, γιατί έρχονται δύσκολα πράγματα για τον Λευτέρη και την οικογένεια του».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved