Μενεγάκη: Το κοντινό της Διδασκάλου χωρίς μακιγιάζ που την τρέλανε και η πρόταση on air
Media

Μενεγάκη: Το κοντινό της Διδασκάλου χωρίς μακιγιάζ που την τρέλανε και η πρόταση on air

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία υποδύεται την Ηγουμένη στο Μαύρο Ρόδο και η παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφερθεί στο γεγονός ότι έχει μείνει άφωνη με την εμφάνισή της στη σειρά που είναι χωρίς μακιγιάζ!

«Την αγαπώ, τη θαυμάζω, μου αρέσει, όχι μόνο σαν ηθοποιός αλλά και ως προσωπικότητα και ως γυναίκα, γιατί είναι κουκλάρα», είπε η Ελένη Μενεγάκη υποδεχόμενη την αγαπημένη ηθοποιό.

Η Κατερίνα Διδασκάλου, μετά από 11 χρόνια που πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Η Πόρνη από Πάνω», πλέον βρίσκεται στο θέατρο Μουσούρη στην παράσταση «Το Χελιδόνι».

«Κάποια στιγμή θα ξαναγίνει επετειακά μέσα στον Νοέμβρη γιατί ο κόσμος τη ζητάει», είπε για την «Πόρνη από Πάνω», ενώ για τη νέα παράσταση ανέφερε: «Ευχαριστώ στον Κάρολο Παυλάκη που με εμπιστεύτηκε και δέχτηκε σε ένα τέτοιο αστικό θέατρο να μπει το συγκεκριμένο έργο».

Ενώ αναφέρθηκε και στον ρόλο της στο Μαύρο Ρόδο τονίζοντας: «Το να παίζω τη μοναχή, για μένα που είμαι κοσμική, είναι υπέροχο γιατί μπαίνεις σε μια άλλη διαδικασία, σε έναν καινούργιο κόσμο. Βέβαια, με βοήθησαν πολύ οι μοναχές της Αγίας Ειρήνης στο Ρέθυμνο. Το να γίνεις μοναχός δεν είναι αστείο, το ‘βαριά η καλογερική’ είναι απολύτως αληθινό»!

«Μετά τη ‘Μυρσίνη’ δε θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Ήρθε σαν μεγάλο δώρο αυτός ο ρόλος», συμπλήρωσε λέγοντας:

Και η Ελένη Μενεγάκη τόνισε πως έχει τρελαθεί με τα κοντινά της πλάνα που είναι άβαφη.

Στο φινάλε της έκανε πρόταση να την επισκεφτεί στο θέατρο και δείτε την αντίδραση της Ελένης που για λίγο «πάγωσε» αλλά απάντησε!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved