Ράνια Θρασκιά: Το bullying στον εαυτό της και η αλλαγή στη ζωή της!
Media

Ράνια Θρασκιά: Το bullying στον εαυτό της και η αλλαγή στη ζωή της!

Η Ράνια Θρακιά εξομολογείται ότι είχε τεράστια συστολή στις ψυχαγωγικές εκπομπές ενώ η ψυχή της «πετούσε» για τα φώτα και τον πρωταγωνιστικό ρολό.

Εξομολογείται ότι σταμάτησε να κάνει μπούλινγκ στον εαυτό της και μιλά για τη μητρότητα και τη σημασία του να έχει προσωπική ζωή.

«Στις ψυχαγωγικές εκπομπές χόρευα και τραγουδούσα ενώ μέσα μου υπήρχε ένας αυστηρός κριτής που μου έλεγε «αυτό που κάνεις δεν είναι σοβαρό».

Παραδέχεται η Ράνια Θρασκιά ότι «στο παρελθόν είχα τεράστια συστολή και με καταπίεσα πολύ ενώ «πετούσε» η ψυχή μου για τα φώτα και τον πρωταγωνιστικό ρολό».

Σχετικά με την εικόνα της αναφέρει ότι είχε αγωνία για την δημόσια εικόνα της όπως είχε και για την γνώμη της γειτόνισσας όταν έμενε στη Θεσσαλονίκη.

«Στο πρόσφατο παρελθόν είδα την προσωπική μου ζωή εκτεθειμένη και ένιωσα ότι είμαι «γυμνή» εκεί έξω. Παλεύω για την ελευθερία μου γιατί την στερήθηκα πολλά χρόνια εξαιτίας του εαυτού μου», σημείωσε η Ράνια Θρακιά.

Με ειλικρίνεια παραδέχεται: «Σταμάτησα να κάνω bullying στον εαυτό μου του χθες και του φέρομαι λίγο καλύτερα».

Αναφορικά με τις σχέσεις που έχει με την γυμναστική σχολίασε ότι έχει μια τεμπελιά με την άθληση αλλά τώρα τα καταφέρνει και έχει ξεκινήσει να γυμνάζεται.

«Η μητρότητα και η σχέση με τα παιδιά πάντα με απασχολεί. Τώρα έχουμε την εφηβεία στο σπίτι μας» και τόνισε ότι «η προσωπική μου ζωή είναι σημαντική. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς να με αγαπούν και να αγαπάω».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved