Κατερίνα Παναγοπούλου: Τα σχολικά χρόνια, το όνειρό της και η αποκάλυψη για τα προσωπικά της
Media

Κατερίνα Παναγοπούλου: Τα σχολικά χρόνια, το όνειρό της και η αποκάλυψη για τα προσωπικά της

Η Κατερίνα Παναγοπούλου, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA  μιλά για τα σχολικά της χρόνια, αποκαλύπτει το μεγάλο όνειρό της και... πρώτη φορά αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και ποιος τύπος άντρας την ελκύει! 

Η Κατερίνα Παναγοπούλου αποκαλύπτει ότι από το δημοτικό έλεγε ότι θα παρουσιάσει το δελτίο του MEGA, μιλά για την δεμένη της οικογένεια και για τον μπαμπά της που εντοπίζει μόνο τα λάθη της. Eξηγεί γιατί πιστεύει ότι πρέπει να έχει κάνεις έναν ναρκισσισμό για να είναι παρουσιαστής και γιατί την ελκύουν μόνο άντρες με έντονες προσωπικότητες.

Σχετικά με τον χαρακτήρα της, η Κατερίνα Παναγοπούλου είπε ότι ως ταυρίνα είναι τόσο σταθερός άνθρωπος, που ούτε ρυμουλκό δεν την τραβάει, και το ίδιο ισχυεί και στις σχέσεις της. Παραδέχθηκε όμως ότι «κάποιες φορές όμως αυτό σε κάνει να βαλτώνεις».

«Δεν μετανιώνω για τίποτα γιατί όσα έχουμε κάνει διαμορφώνουν αυτό που είμαστε. Και εμένα μου αρέσει αυτό που είμαι» δήλωσε με ειλικρίνεια.

Αναφορικά με την οικογένεια της περιέγραψε: «Ήμασταν η πυρηνική αγαπημένη οικογένεια εμείς οι τέσσερις, με τους γονείς μου και τον αδερφό μου. Με τον αδερφό μου σκοτωνόμουν στο ξύλο όταν ήμουν μικρή, κάναμε ομηρικούς καυγάδες. Σήμερα τον αγαπώ όσο κανέναν άλλον».

Για τα σχολικά της χρόνια ανέφερε: «Ήμουν μια μαθήτρια του 18 αλλά δεν άκουγα μπράβο, επειδή ο αδερφός μου ήταν…του 20. Δεν ήμουν το χαϊδεμένο κορίτσι, το αντίθετο. Πολλές φορές γκρινιάζω στον πατερά μου γιατί εντοπίζει πάντα μόνο τα λάθη μου».

Μιλώντας στην κάμερα της Ελένης αναφέρθηκε και στο όνειρό της να παρουσιάσει το δελτίο του MEGA: «Από μικρό παιδάκι έλεγα ότι ήθελα να παρουσιάσω το δελτίο του MEGA. Ήμουν στοχοπροσηλωμένη».

Για την έναρξη της πορείας της στο χώρο της δημοσιογραφίας ανέφερε: «Ξεκίνησα να δουλεύω στον χώρο από τα 18 μου. Ως φοιτήτρια είχα τη δυνατότητα να δουλέψω αμισθί.

Ενώ θυμάται ότι έχει ακόμα σημάδι στο γόνατο της από πορεία την οποία κάλυψε ως ρεπόρτερ.

Αναφορικά με τον τομέα της παρουσίασης παραδέχθηκε: «Η παρουσίαση είναι ένα επάγγελμα που θέλει ναρκισσισμό. Ο χώρος θέλει πολύ γερό στομάχι. Είναι πολύ μεγάλες οι εντάσεις που βιώνεις, πολλές οι αγκωνιές».

Για τις σχέσεις της με το γυναικείο φύλο σημείωσε: «Στον χώρο οι γυναίκες που πραγματικά στηρίζουν άλλες γυναίκες, το κάνουν αθόρυβα. Κράτα μικρό καλάθι, όταν κάποια το διαφημίζει».

«Δεν θα σου πάρει τη θέση η γυναίκα που προσπαθεί να σε θάψει. Η γυναίκα που δουλεύει θα στην πάρει» υπογράμμισε η παρουσιάστρια.

Μίλησε επίσης για την ισορροπία μεταξύ προσωπικής ζωής και δουλειάς: «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που λένε ότι είναι ερωτευμένοι με τη δουλειά τους. Εμένα με ενδιαφέρει πάρα πολύ η προσωπική μου ζωή και τέλεια να πηγαίνει η δουλειά, αν δεν έχω προσωπική ισορροπία, όλα αυτά δεν παίζουν ρολό».

«Θέλω κάποιος να μου ψιθυρίσει στο αυτί ”είμαι εγώ εδώ, ακόμα και αν καταρρέει ο κόσμος”» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η ίδια περιγράφει τον εαυτό της: «Είμαι ο άνθρωπος του ”όλα πολύ, όλα στο κόκκινο”».

«Με ελκύουν οι άντρες με πολύ έντονη προσωπικότητα. Αυτούς δεν τους φοβίζει το ποσό έντονη είμαι εγώ» και παραδέχεται ότι «με έχουν παινέψει άντρες για το ότι έχω έντονη προσωπικότητα. Μου το έχουν προσάψει όμως κιόλας».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved