Νέα σειρά στο Star με «χρυσό καστ»: Η πρώτη απόπειρα του Κοκλώνη στην μυθοπλασία!
Media

Νέα σειρά στο Star με «χρυσό καστ»: Η πρώτη απόπειρα του Κοκλώνη στην μυθοπλασία!

O Nίκος Κοκλώνης αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να πραγματοποιήσει μια νέα τηλεοπτική σειρά,  η οποία θα προβληθεί στο Star τον Ιανουάριο του 2023. 

Aν νομίζετε πως η BarkingWell Media, η εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, θα έμενε στιε εκπομπές και τα ψυχαγωγικά σόου, κάνατε λάθος. Ο παραγωγός που δεν εφησυχάζει ποτέ, μπαίνει δυναμικά και στιε παραγωγέε σειρών μυθοπλασίας.

Και μάλιστα ξεκινά με μια αστυνομική σειρά που θα απολαύσουμε σε λίγο καιρό από
το STAR. Μετά τον ALPHA και το MEGA με τα οποία συνεργάζεται από την προηγούμενη σεζόν, και το κανάλι τηε Κηφισιάε αποφάσισε να συνεργαστεί με την εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη και μάλλον πράττει πολύ καλά αφού ό, τι πιάνει εκείνος γίνεται χρυσός.

Το STAR λοιπόν, που έχει αρχίσει να μπαίνει στη συνείδηση του και για τις σειρές του -φέτος μάλιστα προβάλλει με επιτυχία για δεύτερη σεζόν τα «Τρία μιλιά»-. Θα φιλοξενήσει στο πρόγραμμά του από το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν, δηλαδή
από τον Ιανουάριο, ένα αστυνομικό θρίλερ που θα προκαλέσει αίσθηση.

Και μπορεί το όλο εγχείρημα να βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο, ωστόσο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τους δύο ηθοποιούς μαζί. Εχουν μοιραστεί πολλάκις κεντρικές θεατρικές σκηνές της πόλης. Μαζί τους θα είναι και ο Ηλίας Μουλάς, που συναντήσαμε τηλεοπτικό στο «Πέτα τη Φριτέζα» το 2018, στον ρόλο του Λάκη.

Στο επίκεντρο της ιστορίας θα δούμε έναν αστυνομικό που ξέρει να λύνει μόνο μεγάλες υποθέσεις. Είναι γνωστός για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του και τον τρόπο που δουλεύει και όλοι είναι απόλυτα εξοικειωμένοι με αυτό. Τα «προβλήματα» στη δουλειά του και κατά συνέπεια στη ζωή του, θα αρχίσουν όταν αναγκαστεί να συνεργαστεί με μια γυναίκα, καθαρίστρια στο επάγγελμα, η οποία καθώς έχει πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης, μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση κάθε υπόθεσης.

Στην αρχή οι δυο τους δεν θα τα πηγαίνουν καλά, όμως όταν ξεκινήσουν να συνεργάζονται και συνειδητοποιήσουν πόσο πολύ βοηθάει ο ένας τον άλλον, θα δεθούν και, όπως λέγεται, θα αναπτυχθεί μεταξύ τους κάποιου είδους συναίσθημα.

Οι δύο πρωταγωνιστές ήδη μίλησαν για τη συνεργασία τους και εκτός από τον ενθουσιασμό τους για την ίδια τη σειρά, τόνισαν πως το σίριαλ αυτό θα έχει αστυνομική βάση, όμως δεν θα λείψουν τα κωμικά στοιχεία που θα παρασέρνουν
τους τηλεθεατέε. Τέλος, είπαν πως οι υποθέσεις που οι δύο θα αναλάβουν θα έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, τα γυρίσματα θα
ξεκινήσουν μέσα στον Νοέμβριο και η σειρά θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2023. Αυτή την περίοδο, η ομάδα παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη ψάχνει το καστ που θα πλαισιώσει τους δύο ηθοποιούς αλλά και τις τοποθεσίες που θα γίνουν τα γυρίσματα.

Πηγή: TV24

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved