H Γη της Ελιάς: O Στάθης τον «πλάκωσε στο ξύλο» έξω από το τμήμα και το Twitter τον «αποθέωσε»!
Media

H Γη της Ελιάς: O Στάθης τον «πλάκωσε στο ξύλο» έξω από το τμήμα και το Twitter τον «αποθέωσε»!

Η Γη της Ελιάς: Στο σημερινό επεισόδιο (7-11) η σκηνή που μονοπώλησε το ενδιαφέρον ήταν εκείνη με τον Στάθη που ξεκίνησε να χτυπάει αλύπητα τον παρολίγο βιαστή της Βασιλικής. 

Η δραματική σειρά του MEGA έχει σημειώσει ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία και με την έναρξη της δεύτερης σεζόν, οι τηλεθεατές επίσης δεν χάνουν κανένα επεισόδιο και το παρακολουθούν διαρκώς.

Όλα όσα είδαμε στο σημερινό επεισόδιο από τη Γη της Ελιάς:

Ο Λυκούργος και η Χάιδω τα ξαναβρίσκουν, αλλά αποφασίζουν από κοινού ότι ο πολιτικός γάμος δεν θα γίνει. Η Αρετή απαιτεί από τον Πότη να μην αποκαλύψει τη σχέση της με τον Θανάση, εκείνος αυτός όμως δεν χάνει χρόνο κι αρχίζει να την κουτσομπολεύει. Στη συνέχεια, η Χρυσούλα πηγαίνει στη Βασιλική και της αποκαλύπτει ότι η Αρετή τής ζήτησε να κάνει μάγια για να τη χωρίσει από τον Φίλιππο. Μόλις το ακούει η Χάιδω, αναλαμβάνει δράση.

Το κλίμα στο εργαστήριο καλλυντικών συνεχίζει να είναι άσχημο, με την Ισμήνη να κρατά αρνητική στάση απέναντι στη Μυρτάλη, η οποία βλέπει παντού εχθρούς. Ο Κουράκος ανακρίνει τον Γάκη. Αργότερα, ο Στάθης πηγαίνει στο Τμήμα και πιάνεται στα χέρια με τον άνθρωπο που προσπάθησε να βιάσει την κόρη του. Ο Χρήστος γυρίζει στο σπίτι τη στιγμή που η Μυρτάλη είναι εκεί με τον Αλέξη και κάνουν έρωτα.

Η σκηνή που έγινε viral και προκάλεσε τα περισσότερα σχόλια στο Twitter ήταν εκείνη με τον Στάθη Καπερνάρο που την φύλαγε στον Γάκη έξω από το αστυνομικό τμήμα, για να του δώσει ένα μάθημα που νάρκωσε την κόρη του και πήγε να της κάνει τόσο μεγάλο κακό. Οι τηλεθεατές τον αποθέωσαν στο Twitter και έγινε χαμός!

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved