Τέλος η παρουσίαση για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Επιστρέφει σε ρόλο κριτή;
Media

Τέλος η παρουσίαση για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Επιστρέφει σε ρόλο κριτή;

Θα επιστρέψει σε ρόλο παρουσιάστριας η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά το «Love island»;

Το ριάλιτι του ΣΚΑΙ έριξε αυλαία το βράδυ του Σαββάτου, μετά την απόφαση του σταθμού να επισπεύσει το φινάλε κατά σχεδόν ενάμιση μήνα για λόγους τηλεθέασης, ενώ η παρουσιάστρια επιστρέφει στην Ελλάδα για να εξετάσει τις επόμενες κινήσεις της που ενδέχεται να κρύβουν εκπλήξεις.

Ο ΣΚΑΙ βγάζει από το συρτάρι το «My style rocks», που συζητείται πλέον σοβαρά να ξεκινήσει στις αρχές Ιανουάριου μαζί με το «Survivor». Θα αναθέσουν και πάλι τον ρόλο της παρουσιάστριας στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Παρότι αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι το κανάλι του Φαλήρου μετά το «Love island» την προορίζει για να παρουσιάσει το «My style rocks», στο τραπέζι πέφτει νέο σενάριο.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν θα είναι τελικά η παρουσιάστρια του ριάλιτι μόδας. Σύμφωνα με πληροφορίες στον ΣΚΑΙ εξετάζουν το ενδεχόμενο να επαναφέρουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε ρόλο κριτή, όπως δηλαδή τη γνωρίσαμε στο «GNTM». Αντί να σταθεί στο κέντρο του πλατό δίνοντας πάσες στις διαγωνιζόμενες θα πάρει θέση σε μία από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής. Αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο αξιοποίησης της Ηλιάνας από τον ΣΚΑΙ, που ήδη αναζητεί άλλο πρόσωπο για την παρουσίαση του «My style rocks».

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved