Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Η μητέρα μου μου είχε στείλει μήνυμα: ''Καλέ είσαι στην τηλεόραση, μαζέψου!''»
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Η μητέρα μου μου είχε στείλει μήνυμα: ''Καλέ είσαι στην τηλεόραση, μαζέψου!''»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει περάσει ήδη από αρκετά τηλεοπτικά πρότζεκτ και αποκαλύπτει ποια αγάπησε αλλά και ποια θα μείνουν ως μοναδικές εμπειρίες για πάντα στη μνήμη της. 

Όπως παραδέχεται σε συνέντευξή της, το Pop Up δεν κατάφερε να το χαρεί όσο θα ήθελε ενώ το GNTM θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά της αφού ήταν αυτό που τη σύστησε στο ευρύ κοινό και στον κόσμο της τηλεόρασης...

Έχεις κάνει αρκετά projects. Ποιο σε εκφράζει περισσότερο;

Όπως είπα, μου αρέσουν τα realities. Προφανώς και το «GNTM» με εξέφραζε περισσότερο, ήταν η δουλειά μου, μου ήταν πολύ εύκολο. Πήγαινα εκεί και έλεγα ό,τι έκανα τόσα χρόνια. Μου άρεσε πολύ το «Pop Up» γιατί ήταν ζωντανό. Προσπάθησα να το απολαύσω, αλλά δεν τα κατάφερα για πολύ. To «Style me up!» ήταν απογευματινό, είχα πολλούς περιορισμούς σε αυτά που μπορούσα να πω και αγωνιζόμουν να κρατήσω μία ισορροπία. Έχω επίσης πολλά κενά ως project. Γι’ αυτό, θεωρώ ότι εκεί έβαλα περισσότερο πλάτη στο backstage απ’ ό,τι στο δικό μου κομμάτι, της παρουσίασης και από εκεί όμως κάτι έμαθα.

Γιατί δεν απόλαυσες τόσο το «Pop Up»;

Γιατί δεν είχα ιδέα τι έπρεπε να κάνω. Δεν είχαμε κάνει πρόβες, ήταν τόσο πολλές εκπομπές και προσπαθούσα να καταλάβω ποια ήταν η θέση μου ως μιας κοπέλας που δεν ήταν παρουσιάστρια, αλλά μοντέλο από το εξωτερικό. Σκέφτηκα «για να μου προτείνουν να κάνω κάτι καινούριο, μάλλον μπορώ». Υπήρχαν όμως τόσο πολλά που δεν ήξερα!

Η αλήθεια είναι ότι σε τέτοιου είδους εκπομπές εκτίθεται και ο παρουσιαστής. Σε κούραζε ή το διαχειριζόσουν;

Σίγουρα σε αυτές τις εκπομπές είσαι πιο ευάλωτος και πρέπει να προσέχεις τι θα πεις. Όταν ξεκινούσε το «GNTM» και είχα την αφέλεια του πρωτάρη, ας πούμε, πήρα την απόφαση να μην εγκλωβίσω τον εαυτό μου σε ένα κουτί που περιορίζεται από τους κανόνες της τηλεόρασης. Συνέχισα να είμαι ο ίδιος άνθρωπος, αν και όχι τόσο αφελής. Δεν πειράζει, ας κάνω κι εγώ λάθη, κανείς δεν είναι τέλειος, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.

Άρα θεωρείς ότι προσπάθησαν κάποιοι να σε βάλουν σε καλούπια;

Όχι, κανείς δεν με έχει περιορίσει. Αντίθετα, όλοι μου έλεγαν να είμαι ελεύθερη. Δεν μου έχει τύχει να μου υπαγορεύσουν τι πρέπει να πω. Απλώς, μπορεί να ξεχαστώ και να βγάλω τα παπούτσια μου, για παράδειγμα. Η μητέρα μου μου είχε στείλει ένα μήνυμα: «Καλέ είσαι στην τηλεόραση, μαζέψου!».

Αναφέρεις συχνά το «GNTM». Έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου;

Είναι το δώρο που μου έδωσε ο Θεός για κάτι που δεν ήξερα να κάνω και που δεν ήξερα αν θα μου άρεσε. Αυτό το εκτιμώ πολύ, νιώθω ευγνωμοσύνη για το συγκεκριμένο project. Είσαι συνδεδεμένη με το project, θέλοντας και μη. Πράγματι, όσοι ήμαστε από την αρχή, για δύο σεζόν, δεθήκαμε με αυτό. Θα παρακολουθείς το φετινό; Όχι, αφού στην Τενερίφη δεν έχω τηλεόραση. Θέλω να είμαι πολύ συγκεντρωμένη καθώς έχω βραδινά γυρίσματα και πολύ απαιτητικό πρόγραμμα. Για τρεις μήνες θα κάνω ένα διάλειμμα από την Ελλάδα. Δέχθηκες κρούση για το φετινό «GNTM» ίσως; Δέχθηκα πολλές κρούσεις γενικά. Ας μείνουμε σε αυτό. Όταν εντάχθηκες στο δυναμικό του ΣΚΑΙ, ευχαρίστησες το προηγούμενο κανάλι σου, τον Alpha. Έκανες και μια πολύ ωραία ανάρτηση, όπου έγραψες: «Όχι στα όχι που άκουσες και σε συμπεριφορές που δεν κατανόησες ποτέ». Πρόκειται για τις συμπεριφορές στις οποίες αναφέρθηκα, που σου βάζουν τρικλοποδιές χωρίς λόγο. Ήθελα όμως και να περάσω ένα μήνυμα γιατί ο κόσμος βλέπει ένα προφίλ στο instagram και ένα βαμμένο κορίτσι με το φορεματάκι του και θεωρεί ότι είναι εύκολη η ζωή της Ηλιάνας, της Μαρίνας κ.ο.κ. Ήθελα να τονίσω ότι όλοι περνάμε δύσκολα και πρέπει να ακούμε το ένστικτό μας λέγοντας όχι σε κάτι που δεν μας αρέσει, σε κάτι που δεν είναι για μας. Αν έχει σκοτάδι μέσα του, να το αποφεύγουμε και θα έρθουν οι καλές στιγμές.

Πηγή: Hello

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved