Η μάγισσα: Οι συντελεστές αναλαμβάνουν δράση
Media

Η μάγισσα: Οι συντελεστές αναλαμβάνουν δράση

Σε πυρετό προετοιμασίας βρίσκονται οι συντελεστές της νέας σειράς του ΑΝΤ1, Η μάγισσα.

Οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσομπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, καθώς και ο σκηνοθέτης Λεύτερης Χαρίτος, μετά τις «Άγριες Μέλισσες», ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και δημιουργούν για τον ΑΝΤ1 μία νέα και φιλόδοξη σειρά με στοιχεία θρίλερ, τη «Μάγισσα».

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο πρόκειται να δούμε την Έλλη Τρίγγου, ενώ στο πλευρό της βρίσκονται πολλοί ακόμα γνωστοί και αγαπημένοι ηθοποιοί όπως οι Αναστάσης Ροιλός, Γιώργος Γάλλος, Νίκος Ψαρράς κ.ά. Εδώ και λίγο καιρό, οι συντελεστές μοιράζουν τον χρόνο τους ανάμεσα στην Αθήνα και στη Μάνη, κάνοντας τις τελευταίες προετοιμασίες για την έναρξη των γυρισμάτων.

Και αυτό γιατί, όπως αναφέρει το περιοδικό Mytv, πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα και να συγκεντρώσουν το απαιτούμενο στοκ επεισοδίων που χρειάζονται μέχρι τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Δηλαδή τότε που η σειρά προβλέπεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα του σταθμού του Αμαρουσίου. Να υπενθυμίσουμε ότι το σίριαλ μας πηγαίνει πίσω στο 1818.

Κατά την περίοδο των διεργασιών της Ελληνικής Επανάστασης, συναντάμε δύο οικογένειες στη Μάνη που έχουν μια έχθρα. Οι οικογένειες αυτές ενώνονται μέσα από έναν γάμο και αποκτούν έναν διάδοχο. Σαράντα ημέρες μετά τη γέννησή του, το μωρό εξαφανίζεται και οι δύο οικογένειες έρχονται αντιμέτωπες με μια τραγωδία που αναβιώνει την παλιά έχθρα. Μόνο που όλες οι υποψίες πέφτουν σε μια υπηρέτρια της οικογένειας...

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved