Χρήστος Λούλης: Έτσι αιφνιδίασε την Ελένη – Η δήλωση για τη σιλουέτα της
Media

Χρήστος Λούλης: Έτσι αιφνιδίασε την Ελένη – Η δήλωση για τη σιλουέτα της

Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη σήμερα, 9 Νοεμβρίου ήταν ο Χρήστος Λούλης ο οποίος μόλις την είδε, έμεινε άφωνος με τη σιλουέτα της!

Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Θα φας τίποτα ποτέ εσύ; Τι θα γίνει; Έχεις μείνει μισή!» Και η Ελένη Μενεγάκη η οποία ήταν ντυμένη στα λευκά του απάντησε: «Εγώ τρώω. Μου αρέσει το φαγάκι! Όταν με βλέπετε λίγο πιο καλοφτιαγμένη στο σώμα είναι όχι γιατί έχω χτυπηθεί στις γυμναστικές, αλλά γιατί με έχουν φάει τα άγχη μου. Όταν τα άγχη μου περνάνε, ζουμπουρλεύω λίγο με ευγένεια…»!

Οι μεγάλες αλλαγές στο σώμα της εδώ και πολλά χρόνια είναι ελάχιστες κι αυτό γιατί η Ελένη Μενεγάκη έχει πειθαρχία «στρατιώτη» όταν πρέπει να πετάξει από πάνω της μερικά παραπάνω κιλά που μπορεί να έχει πάρει και που το πιθανότερο είναι να μην είναι ορατά με την πρώτη ματιά αλλά να δυσκολεύουν εκείνη περισσότερο στο ντύσιμο της.

Η Ελένη Μενεγάκη ξέρει καλά το σώμα της, όπως ξέρει και μικρά κόλπα που μπορούν, όταν τα εφαρμόσει, να ξεμπλοκάρουν τον οργανισμό της και να την κάνουν να ξεφουσκώσει και να αποκτήσει ξανά τη λεπτή σιλουέτα της. Γι' αυτό και παρά το ότι δεν αγαπά τη γυμναστική και γενικότερα την άσκηση -πέρα, φυσικά, από το κολύμπι που της αρέσει το καλοκαίρι- ο οργανισμός της ανταποκρίνεται αμέσως και οι όποιες αυξομειώσεις δεν χαλαρώνουν την επιδερμίδα της. Η ίδια έχει ως motto της όλα αυτά τα χρόνια ότι «η στέρηση και οι εξαντλητικές δίαιτες δεν κάνουν καλό».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Άγγελος Λάτσιος: Η μοναδική φώτο με τη Γαία μετά από καιρό και οι ευχές της αγαπημένης του

Έκπληκτη η Μενεγάκη! Η Τένια Μακρή έφερε στο πλατό την μπομπονιέρα βάπτισης του Άγγελου Λάτσιου

Μενεγάκη: Ο γιος της Άγγελος γιορτάζει και του ευχήθηκε οn air με μια ατάκα που δεν ακούς συχνά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved