Media

Παυλίδου: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τη διαμάχη της με τον Παπαγιάννη

Gossip-tv Team

H Σοφία Παυλίδου ρωτήθηκε για τη διαμάχη της με τον Μάνο Παπαγιάννη και η ηθοποιός δεν θέλησε να πει πολλά μιας και είναι σε εξέλιξη η δίκη.

Συγκεκριμένα ανέφερε η Σοφία Παυλίδου

«Δεν θα κάνω κάποια δήλωση για το συγκεκριμένο περιστατικό αυτή τη στιγμή γιατί η δίκη είναι σε εξέλιξη και δεν μπορώ να μιλήσω ούτε εγώ.

Τώρα που ξεκίνησε η δίκη είμαι ψυχολογικά καλά. Η Κάτια Νικολαΐδου ήταν εκεί, έδωσε την κατάθεσή της και ρωτήθηκε κανονικά. Δεν μπορώ να σας μιλήσω. Εννοείται είναι ψυχοφθόρο. Δεν θα πούμε κάτι για τη δίκη»!

Να σας θυμίσουμε ότι τον Ιανουάριο του 2018 είχε γίνει ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα στους δυο ηθοποιούς, στα καμαρίνια του θεάτρου Χυτήριο που τότε ανέβαινε η παράσταση «Πετάει, πετάει» και τότε η ηθοποιός του έκανε μήνυση για βιαοπραγία.

«Δε ξέρω αν θα είμαι παρών στο δικαστήριο της Σοφίας πάντως είμαι δίπλα της σε αυτό. Αυτό είναι δεδομένο. Έχει 100% δίκιο. Η αλήθεια είναι μαζί της και βεβαίως θα δικαιωθεί. Πολλοί από τους ανθρώπους που τότε έπρεπε να μιλήσουν, δεν μίλησαν. Στην περίπτωση της Σοφίας που εκείνη την ώρα κατήγγειλε το γεγονός, εκείνη τη στιγμή οι περισσότεροι δεν τη στήριξαν», είχε πει πρόσφατα ο Χρήστος Φερεντίνος για την υπόθεση.

Δείτε το παραπάνω βίντεο από την εκπομπή Happy Day!

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved