Maestro: Το αρχοντικό του Φάνη και της Σοφίας είναι βγαλμένο από παραμύθι και είναι δίπλα στην Αθήνα
Media

Maestro: Το αρχοντικό του Φάνη και της Σοφίας είναι βγαλμένο από παραμύθι και είναι δίπλα στην Αθήνα

Η νέα σειρά του Mega, «Maestro» έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, τόσο για το σενάριο της, όσο και τις συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών.

Έχεις παρατηρήσει όμως το υπέροχο αρχοντικό του Φάνη και της Σοφίας που βρίσκεται δίπλα στην Αθήνα;

Όπως θα δείτε, είναι ένα από τα πιο όμορφα καταπράσινα αρχοντικά και είναι το σπίτι που μένει η οικογένεια της Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου) αλλά και η γιαγιά που ενσαρκώνει η Χάρις Αλεξίου.

«Το σπίτι της Αλεξίου -τα εσωτερικά όλα- και το μεγάλο σπίτι του Φάνη και της Μαρίσας, είναι η Sinterina. Ένα εξαιρετικό αγρόκτημα», έχει δηλώσει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην εκπομπή “Στούντιο 4”.

Το αρχοντικό βρίσκεται στο Λαύριο και αποτελείται από 3 ξεχωριστά σπίτια, 2 ξενώνες και μια μικρή εκκλησία, τα οποία χωρίζονται με κήπους και βεράντες.

«Το οικογενειακό μας κτήμα πήρε το όνομά του από την περιοχή που βρίσκεται, γνωστή ως “Σιντερίνα”. Περίπου 40 λεπτά με τα πόδια από την Αθήνα, το Sinterina είναι ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της καλά διατηρημένης ελληνικής φυσικής υπαίθρου. Το κτήμα μας αποτελείται από 3 ξεχωριστές κατοικίες, 2 ξενώνες και ένα μικρό εκκλησάκι, όλα χωρισμένα από ιδιωτικούς κήπους και αίθρια. Οι εσωτερικοί χώροι είναι όλοι του ίδιου τενόρου, με μια πέτρινη θερμαινόμενη παλέτα, σε αρμονία με το ανοιχτό ασβεστόλιθο ή το γκρι ξύλινο δάπεδο, τους ασβεστωμένους τοίχους και τα δοκάρια βανίλιας-βελανιδιάς. Το Sinterina προσφέρει μεγάλη άνεση και γαλήνη, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, με ξεχωριστά σημεία χαλάρωσης και τραπεζαρίας βυθισμένα στο καταπράσινο, εκλεπτυσμένο τοπίο. Είναι μια καλά ανακαινισμένη αυθεντική αγροικία, που βρίσκεται σε ένα εντελώς ήσυχο και γαλήνιο περιβάλλον στην εξοχή του Sinterina, ένα σπάνιο καταφύγιο γαλήνης τόσο κοντά στην Αθήνα!», αναφέρεται στο MELI Parties ως περιγραφή.

Δείτε στην gallery το υπέροχο αρχοντικό:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved