Asia Express:Τι θα δούμε απόψε
Media

Asia Express:Τι θα δούμε απόψε

Το Asia Express φτάνει στην 3η και τελευταία χώρα τής μοναδικής αυτής περιπέτειας, την Ταϊλάνδη! Και όπως πάντα η είσοδος στην χώρα κρύβει νέες εκπλήξεις!

Αυτή την εβδομάδα τα ζευγάρια διαγωνίζονται για ένα bonus έπαθλο αξίας 10.000 ευρώ! Ένα έπαθλο που δίνεται για 1η φορά στην ιστορία τού Αsia Express! Ακόμη και αν το ζευγάρι, που θα το κερδίσει, αποχωρήσει από το παιχνίδι, το έπαθλο του ανήκει!

Και αυτή δεν είναι η μόνη έκπληξη! Σε όλη την πορεία τους στην Ταϊλάνδη τα γρηγορότερα ζευγάρια θα εξασφαλίζουν τη διανυκτέρευσή τους σε σπίτια ντόπιων. Οι υπόλοιποι θα κατασκηνώνουν στην εξοχή!

Σε αυτό το επεισόδιο 3 νέες αποστολές περιμένουν τα ζευγάρια:

Θα διασκεδάσουν ζωγραφίζοντας με δαχτυλομπογιές αλλά θα πρέπει να φροντίσουν να μη λερωθούν γιατί ο Πέτρος Πολυχρονίδης δεν θα δεχτεί κανέναν με βρώμικα ρούχα στο log in του παιχνιδιού επάθλου! Θα γνωρίσουν 4 γηγενείς φυλές τής Ασίας και τέλος θα εξαγνιστούν από τις αμαρτίες τους με τη βοήθεια ενός λίγο... ασυνήθιστου θεραπευτή.

Το ζευγάρι, που θα τερματίσει πρώτο στο race δεν θα κερδίσει ασυλία αλλά θα χαλαρώσει κάνοντας παραδοσιακό ταϊλανδέζικο μασάζ, θα εξασφαλίσει σπίτι για τη διανυκτέρευσή του και θα προκριθεί αυτόματα στο παιχνίδι επάθλου!

Το ταξίδι στην τελευταία χώρα της περιπέτειας στα χνάρια του Δράκου ξεκινά! Κάθε race από εδώ και πέρα μας φέρνει πιο κοντά στον μεγάλο τελικό στην Μπανγκόγκ!

Δείτε το trailer:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved