Η γη της ελιάς: Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια- Μυρτάλη & Ισμήνη λίγο πριν την οικονομική καταστροφή
Media

Η γη της ελιάς: Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια- Μυρτάλη & Ισμήνη λίγο πριν την οικονομική καταστροφή

Η γη της ελιάς spoiler: Ο Σωκράτης ζητάει βοήθεια από ιδιωτικό ερευνητή με σκοπό να ανακαλύψει την αλήθεια για τη Φανή και την Αντιγόνη. Παράλληλα, η Μυρτάλη μιλάει με άσχημο τρόπο στην Αλκμήνη και εκείνη παραιτείται, ενώ η Ισμήνη επισημαίνει στην πρώτη ότι βρίσκονται λίγο πριν από την οικονομική καταστροφή...

Η Χάιδω και η Μαργαρίτα, μετά το βίαιο ξέσπασμα του Παναγιώτη στην Ολυμπία, πείθουν τη γυναίκα να υποβάλει αίτηση διαζυγίου και να φύγει όσο γίνεται μακριά από αυτόν. Μόνο που ο Παναγιώτης δεν δέχεται την παραπάνω εξέλιξη και αποφασίζει να εκδικηθεί όσους βοηθούν την Ολυμπία.

Σε πρώτη φάση, βάζει φωτιά στο θερμοκήπιο των Στεφανέων. Εκείνοι αναστατώνονται και ανησυχούν για το πού μπορεί να φτάσει ο πρώην εργάτης τους. Ο Φίλιππος, μη μπορώντας να μείνει με σταυρωμένα χέρια, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και λέει στον Κουράκο ότι υποψιάζεται τον Παναγιώτη για εσκεμμένη δολιοφθορά. Ταυτόχρονα, μετά την αποφυλάκισή της, η Αθηνά θέλει να ξεχάσει όλα όσα βίωσε στη φυλακή και να γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

Η ίδια καλεί στο σπίτι της τον Δημοσθένη και την Ασπασία, θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την υποστήριξη που της έδειξαν, χωρίς να τη γνωρίζουν καλό. Από την άλλη, ενώ η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος βρίσκονται στην τελική ευθεία των προετοιμασιών του γάμου τους, ένα μπέρδεμα στην ημερομηνία είναι αρκετό για να χρειαστεί να αναβάλουν το μυστήριο για μία εβδομάδα. Παρ’ όλα αυτά, το ζευγάρι δεν δείχνει να χάνει την ψυχραιμία και την υπομονή του.

Η Ιουλία αρνείται να προχωρήσει σε εξωσωματική

Ο Σωκράτης υποψιάζεται ότι η μικρή Αγγελική είναι δική του κόρη και ζητάει βοήθεια από ιδιωτικό ερευνητή με σκοπό να ανακαλύψει την αλήθεια για τη Φανή Αναστασίου, τη μητέρα του κοριτσιού, και την Αντιγόνη. Στο μεταξύ, ο Μόνος αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Ισίδωρο ότι ο Σωκράτης είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής και η αγωνία για την οικογένεια Βρεττάκου κορυφώνεται.Ο Ισίδωρος φοβάται πολύ για τις προθέσεις του άντρα και αποφασίζει να τον έχει από κοντά. Όσο περνούν οι μέρες, η αγωνία του Μάνου μεγαλώνει στην ιδέα ότι μπορεί να χάσουν το παιδί. Παράλληλα, η Ιουλία αρνείται ακόμη μία φορά να προχωρήσει σε εξωσωματική και ο Γιώργης έρχεται σε πολύ δύσκολη και αμήχανη θέση. Στη συνέχεια, μάλιστα, η αμηχανία μετατρέπεται σε... εκνευρισμό και θυμό.

Λίγο μετά, η Ασπασία απευθύνεται στις γυναίκες του χωριού και τους ζητάει να στηρίξουν έμπρακτα τον σύζυγό της, τον Δημοσθένη, στις επικείμενες εκλογές. Συγχρόνως, η Χάιδω και η Μαργαρίτα προτείνουν στην Αθηνά άμα μπορεί και θέλει να φιλοξενήσει προσωρινά στο σπίτι της την Ολυμπία, γιατί εκεί θα έχει μεγαλύτερη ασφάλεια και εκείνη δέχεται με μεγάλη χαρά. Μόνο που ο Παναγιώτης, αρνούμενος να αποδεχθεί τη φυγή της Ολυμπίας, αρπάζει ένα όπλο και καταφέρνει να μπει κρυφά στο σπίτι της Αθηνάς, όπου διαμένει η σύζυγός του. Φυσικά, η Χάιδω και η Μαργαρίτα, οι οποίες βρίσκονται επίσης εκεί, αιφνιδιάζονται. Ζητούν να κατεβάσει το όπλο μην τυχόν και γίνει κάποιο ατύχημα, αλλά εκείνος πηγαίνει στο δωμάτιο της Ολυμπίας και προσπαθεί να τη βιάσει και να τη σκοτώσει. Τότε, η Αθηνά, η Χάιδω και η Μαργαρίτα καταφέρνουν και καλούν την Αστυνομία, αλλά όταν φτάνουν στο σημείο οι αστυνομικοί ακούγονται πυροβολισμοί.

Ο Λεωνίδας ζητάει από την Άννα να τον παντρευτεί!

Η Μυρτάλη συναντάει στο εργαστήριο καλλυντικών την Αλκμήνη με τον Σωκράτη και γίνεται έξω φρενών. Μιλάει με άσχημο τρόπο στην κοπέλα και εκείνη, έχοντας φτάσει στα όριά της, δηλώνει παραίτηση. Τότε η Ισμήνη επισημαίνει στη Μυρτάλη ότι βρίσκονται λίγο πριν από την οικονομική καταστροφή και εκλιπαρεί την Αλκμήνη να γυρίσει για χάρη της. Ύστερα, ο Σωκράτης παίρνει τα αποτελέσματα του τεστ DNA και επιβεβαιώνει την υποψία του. Χωρίς να χάνει άλλο χρόνο, πηγαίνει στους Βρεττάκους λέγοντάς τους πως γνωρίζει ότι η Αγγελική είναι κόρη του. Απαιτεί, μάλιστα, να έχει φυσική παρουσία στη ζωή της και κινεί τις νομικές διαδικασίες για να την πάρει μαζί του. Γεγονός που τον φέρνει αντιμέτωπο με τον Μάνο.

Ταυτόχρονα, η Ασπασία συναντάει στον δρόμο τη Μυρτάλη και βρίσκει την ευκαιρία να την καλέσει στο σπίτι της. Εκεί, ο Δημοσθένης τής βάζει λόγια, προκειμένου να τη χρησιμοποιήσει για τους σκοπούς του. Μόνο που εκπλήσσεται από όσα ακούει να του ζητάει η νεαρή κοπέλα. Στη συνέχεια, η Μυρτάλη συναντάει τον Χρήστο και του ζητάει τον λόγο για τον χωρισμό τους, με αποτέλεσμα εκείνος να εξαγριώνεται. Από την άλλη, η Ευτυχία παίρνει την απόφαση να ομολογήσει στον αστυνόμο Κουράκο ότι σκότωσε τον Ανέστη, αλλά η Άννα τη μεταπείθει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Στο μεταξύ, ο Λεωνίδας κάνει το μεγάλο βήμα και ζητάει στην Άννα να παντρευτούν! Την επόμενη μέρα, η Εύα δέχεται πρόταση συνεργασίας από τον εισαγγελέα Οικονομέα, ο οποίος θέλει να του ανακαινίσει το σπίτι. Κάποια στιγμή, όμως, εκείνος έχει μία τυχαία συνάντηση με την Αθηνά, η οποία ξαναζεί τις μέρες της δίκης της. Επίσης, εκνευρίζεται με την παρουσία του εισαγγελέα Οικονομέα στην κωμόπολη και σύντομα μαθαίνει πως μετακόμισε πλέον εκεί.

Από την άλλη, ο Στάθης και η Δήμητρα αρχίζουν να γίνονται καλοί φίλοι και ο Πότης θεωρεί πως κάτι ερωτικό υποβόσκει ανάμεσά τους. Αργότερα, η Ισμήνη κάνει μπατσελορέτ στο σπίτι της και όλη η παρέα της μαζεύεται για να της ευχηθεί, πλην της Μυρτάλης, η οποία δεν είναι καλεσμένη. Στο πάρτι, η Δήμητρα βάζει την ξανθιό περούκα και χορεύει ακόμη μία φορά ως Ράινα.

Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved