Λιάγκας για Μενεγάκη – Ουγγαρέζο: «Δεν ξέρω αν αυτό είναι μία προσωπική της επιλογή ή μία συμφωνία»
Media

Λιάγκας για Μενεγάκη – Ουγγαρέζο: «Δεν ξέρω αν αυτό είναι μία προσωπική της επιλογή ή μία συμφωνία»

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Τάσος Τεργιάκης και τόνισε: «μου έχουν στείλει πάρα πολλά μηνύματα για τη χθεσινή μου τοποθέτηση. Μίλησα επί προσωπικού, μίλησα για τα 10 χρόνια που ήμουν εγώ στην Ελένη. Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει γίνει ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Είπα για μένα, μην το μπερδεύετε. Δεν ξέρω τι έχει γίνει. Μίλησα προσωπικά, και να το κλείσουμε το θέμα. Η ερώτησή σου δεν ήταν αν μου κάνανε καψόνια;».

Και πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας: «Εγώ θα πω ένα πράγμα. Η Ελένη Μενεγάκη είναι κορυφαία Ελληνίδα παρουσιάστρια αδιαμφισβήτητα και από εκεί και πέρα, επειδή είναι γάτα στην επικοινωνία, δεν είχε αφήσει ή επιτρέψει να ακουστεί το όνομά της με κάτι αρνητικό. Δεν ξέρω αν είναι αυτό μία δική της επιλογή, ή μία συμφωνία με τον Δημήτρη, ή δε ξέρω αν είναι κάτι που συμφώνησε ο Δημήτρης με την Ελένη και το κανάλι, δεν το γνωρίζω. Ή αν το γνωρίζω δεν μπορώ να συνεισφέρω γιατί το γνωρίζω από εμπλεκόμενο.»

Και συνέχισε λέγοντας: «Από εκεί και πέρα, η Ελένη ακούσια ή εκούσια μπαίνει σε έναν τηλεοπτικό σχολιασμό και αφήνει το όνομά της να μπαίνει σε μία τηλεοπτική σεζόν. Είναι η πρώτη φορά που ακούγεται αν έκανε ή δεν έκανε καλά».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved