Τριανταφυλλίδης για Σασμό: «Ο Βαγγέλης είναι εθισμένος στον τζόγο, στη νύχτα, στο αλκοόλ»
Media

Τριανταφυλλίδης για Σασμό: «Ο Βαγγέλης είναι εθισμένος στον τζόγο, στη νύχτα, στο αλκοόλ»

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός, τον οποίο παρακολουθούμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός».

Ο ηθοποιός με αφορμή την συμμετοχή του στη σειρά παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τον ρόλο του ως Βαγγέλης.

Αυτήν τη σεζόν σάς βλέπουμε και στο Σασμός, σε ένα διαφορετικό ρόλο, αυτόν του Βαγγέλη, αδερφού του Σταύρου.

Ο Βαγγέλης είναι ένας άνθρωπος της διπλανής της πόρτας. Είναι εθισμένος στον τζόγο, στη νύχτα, στο αλκοόλ και σε ό,τι αυτά συνεπάγονται. Είναι αυτό που βλέπεις.

Βλέπουμε όλες τις πτυχές ενός ανθρώπου αν εκείνος δεν θέλει να τις δείξει;

Νομίζω ότι τα πράγματα φαίνονται αν και ο παρατηρητής έχει τη διάθεση να τα δει. Φαίνονται οι πτυχές του χαρακτήρα του. Το θέμα είναι ποιοι θέλουν ή απορούν να παρατηρήσουν τον εκάστοτε άνθρωπο, ο οποίος είναι έτσι όπως είναι.

Γνωρίζοντας το πάθος του Βαγγέλη για τον τζόγο, πώς θα εξελιχθεί η σχέση του με τον Σταύρο και το περιβάλλον τους;

Δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά, πρέπει να το δείτε. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο Βαγγέλης μπαίνει για τα καλά στην ιστορία και ερωτεύεται κιόλας.

Τελικά, θα κερδίσει ο έρωτας ή ο τζόγος;

Νομίζω ότι, έτσι όπως διαβάζω τον Βαγγέλη, θα κερδίσει ο έρωτας. Και στο τέλος θα τον καταστρέψει ο τζόγος και θα φύγει πληγωμένος. Έτσι πιστεύω, δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί τελικά η ιστορία, είναι δική μου η εικασία.

Πώς αισθάνεστε που παίζετε σε μια σειρά που είναι πρώτη σε τηλεθέαση;

Νούμερο ϊ είναι ο Παπακαλιάτης και πάει και στο NETFLIX. Η σειρά μας πάει πολύ καλά, αλλά μπράβο και στον Χριστόφορο. Κατάφεραν τα παιδιά κάτι πολύ σημαντικό και μακάρι αυτό να ανοίξει πόρτες για όλους. Ο «Σασμός» είναι μια σειρά που έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο και δικαίως. Είναι μια παραγωγή πολύ προσεγμένη για καθημερινή και έτσι θα συνεχίσει.

Μιας που μιλάμε για πλατφόρμες, παρακολουθείτε τι προγράμματα έχουν;

Ναι, βλέπω ταινίες δράσης, ντοκιμαντέρ, είδα τη σειρά για τον Ντάμερ, τον κατά συρροή δολοφόνο, και επίσης βλέπω το «Rings of power» από το «Lord of the rings».

Πηγή: 7 μερες tv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved