Κιβωτός του Κόσμου - "Έσπασε" τη σιωπή της στο Πρωινό - «Τα έκλειναν στο κλουβί χωρίς φαγητό»
Media

Κιβωτός του Κόσμου - "Έσπασε" τη σιωπή της στο Πρωινό - «Τα έκλειναν στο κλουβί χωρίς φαγητό»

Οικογενειακή φίλη της «Κιβωτού του κόσμου» «έσπασε» τη σιωπή της στο Πρωινό κάνοντας τους πάντες να μείνουν άφωνοι με τις αποκαλύψεις της!

Αρχικά ανέφερε η οικογενειακή φίλη της Κιβωτού του κόσμου: «Το 8χρονο αγοράκι είναι ένα άσπρο, ροδαλό, τώρα δεν είναι, ήταν, τώρα είναι κίτρινο και μέσα σε τρεις μήνες έμεινε μισό. Και μαρτύρησε στη μάνα αλλά το επισκεπτήριο γινόταν πάντα με παρουσία δεσμοφύλακα. Κοινωνικής λειτουργού σε ένα μικρό δωμάτια, πολύ μικρό, 2 επί 3 ώστε να μην υπάρχει τρόπος να μιλήσεις κρυφά και τέτοια στο αυτί. Λοιπόν λέει ο μικρός “με κλειδώνουν σε ένα δωμάτιο, νηστικό, για τιμωρία”. Και το παιδί γι’ αυτό έχει αδυνατίσει.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Στο μεταξύ, η μητέρα του δεν ξέρω πήγε να του αλλάξει μπλούζα και είδε μελανιές, τράβηξε φωτογραφίες. Και είχε ζητήσει επανειλημμένα να δει τον πατέρα Αντώνιο για να του καταγγείλει για το προσωπικό ότι δεν φέρονται καλά στα παιδιά. Δεν τη δέχτηκε ποτέ. Ποτέ, ποτέ. Ψέματα λέει ότι δεν ήξερε. Γιατί δεν δεχότανε αφού του έλεγε μια μάνα “Θέλω να σε δω;” Λοιπόν πήγε με τις φωτογραφίες που του τράβηξε στη πλάτη και είπε η μάνα “αυτές τις είναι οι μελανιές”, λέει “πάει και ξύνεται στα δέντρα”. Ενώ το παιδί το έκλειναν νηστικό για τιμωρία».

Και υπογράμμισε; «Τα παιδιά είχαν καταγγείλει για κακοποιητική συμπεριφορά, που το βάζανε τιμωρία νηστικό. Λοιπόν, μετά για να την εκδικηθούν, τα πήγανε στο Βόλο τα δύο αγόρια για να κάνει λέει έξοδο να πηγαίνει για να την εξοντώσουν οικονομικά. Αυτή είναι η στήριξη από τον πατέρα Αντώνιο. Η εξόντωση, ψυχολογική και οικονομική της μάνας».

Είχαν καταγγείλει και στον Βόλο τα παιδιά ιστορίες;

«Ναι. Θα σας στείλω το κλουβί, που τον κλείσανε τον μικρό στο Βόλο, μέσα στο λιοπύρι το καλοκαίρι χωρίς νερό και φαγητό για τιμωρία θα σας στείλω φωτογραφία».

Για ποιο λόγο το έκαναν αυτό θέλω να μάθω;

«Γιατί ήταν άτακτος, είναι άτακτος. Το ρώτησα το παιδάκι και του λέω “Σ…τι έκανες παιδί μου και σε έβαλαν στο κλουβί”; Μου λέει την είπα “π…” του λέω γιατί την είπες έτσι και μου λέει γιατί όλο με μαλώνει, δεν με αφήνει. Με βάζει τιμωρία να μην φάω και εγώ την είπα “π@@@@@@”».

Η μητέρα πώς κατάφερε και πήρε τα παιδιά της πίσω;

«Η μητέρα κάθε επισκεπτήριο πήγαινε στο κοριτσάκι και στα άλλα παιδάκια και αγοράκια καινούργια ρούχα, έτσι για να τους δίνει χαρά.. Πήγαινε με τσάντες με κρουασάν, γαριδάκια… και δεν του δώσανε του παιδιού τα ρουχαλάκια, του δώσαν ένα παλιό κολάν».

Δείτε όσα καταγγέλλει για την Κιβωτό του Κόσμου στο Πρωινό

Διαβάστε επίσης:

Λιάγκας:« Έχω φρίξει... Πατέρα Αντώνιε ήσουν ανίκανος να είσαι επικεφαλής μιας τέτοιας δομής»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved