Θα συνεχίσουν για 3η σεζόν η «Γη της Ελιάς» και ο «Σασμός»; Τα σενάρια και οι εναλλακτικές
Media

Θα συνεχίσουν για 3η σεζόν η «Γη της Ελιάς» και ο «Σασμός»; Τα σενάρια και οι εναλλακτικές

Νωρίτερα από κάθε άλλη σεζόν ξεκινά ο προβληματισμός για την προσεχή σεζόν και για τη συνέχιση ή μη δυνατών σειρών.

Και το μέγα ερώτημα που ταλανίζει τα κανάλια είναι το εξής: Θα συνεχίσουν για τρίτη σεζόν η «Γη της ελιάς» στο Mega και ο «Σασμός» στον Alpha; Οι εν λόγω σειρές αποτελούν για δεύτερη συνεχή χρονιά τον βασικό πολιορκητικό κριό για το Mega και τον Alpha, χαρίζοντας και στα δύο κανάλια σταθερά υψηλά ποσοστά στην prime time. Παρότι μόλις Νοέμβριος οι πρώτες συζητήσεις και στα δύο στρατόπεδα έχουν ξεκινήσει.

Στο Mega, μάλιστα, φέρονται να εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσουν τη «Γη της ελιάς» για τρίτη χρονιά. Και ενώ αυτό φέρεται να είναι το επικρατέστερο σενάριο, στο τραπέζι των συζητήσεων πέφτουν άλλα δύο. Να τελειώσει η «Γη της ελιάς» τον Ιούνιο και να δώσει τη θέση της σε νέα σειρά-διάδοχο από το δίδυμο Ανδρέα Γεωργίου και Βάνας Δημητρίου ή, ακόμη, και να βγουν και οι δύο σειρές. Οι συζητήσεις του Mega με τους συντελεστές της «Γης» θα εντατικοποιηθούν τις επόμενες εβδομάδες ώστε να ληφθεί οριστική απόφαση ίσως και πριν από τις γιορτές.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι το πιθανότερο είναι η «Γη της ελιάς» να συνεχίσει, καθώς ήδη έχουν γίνει σχετικές συζητήσεις με πρωταγωνιστές της σειράς Αντίστροφη εικόνα φαίνεται να ισχύει για τον «Σασμό» στον Alpha. Ενώ η σειρά συνεχίζει να «χτυπά» 30άρια στη βραδινή ζώνη, οι έως τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για οριστική αυλαία του «Σασμού» τον Ιούνιο.

Ήδη η φετινή σεζόν αποτελεί μια δημιουργική επέκταση της ιστορίας που απορρέει από το ομώνυμο μυθιστόρημα και έτσι εκτιμάται ότι δεν «σηκώνει» άλλη ανάπτυξη της ιστορίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Alpha έχει ήδη ξεκινήσει να ψάχνεται για τη «μετα-Σασμό» εποχή και δέχεται προτάσεις για νέες σειρές. Το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζεται για την ώρα κάνει λόγο για φινάλε του «Σασμού», ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί τυχόν ανατροπή.

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved