Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Ασπασία «σφάχτηκαν» και στο Twitter «στήθηκε πάρτι»!
Media

Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Ασπασία «σφάχτηκαν» και στο Twitter «στήθηκε πάρτι»!

Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία με την Αρετή πλακώθηκαν και οι τηλεθεατές δεν πίστευαν σε όλλες τις κουβέντες που αντάλλαξαν!

Η αγαπημένη σειρά του MEGA έχει αγαπηθεί από το κοινό ήδη από την πρώτη σεζόν και κάθε βράδυ οι χρήστες του Twitter "δινουν ρεσιτάλ" στα σχόλια.

Τι είδαμε στο σημερινό επεισόδιο από τη Γη της Ελιάς;

Η Ευτυχία είναι αποφασισμένη να παραδοθεί στον αστυνόμο για τον φόνο του Ανέστη, παρά την προσπάθεια της Άννας να τη μεταπείσει. Στο μεταξύ, οι Βρεττάκοι καταλαβαίνουν πως ο Σωκράτης δεν αστειεύεται με το θέμα του παιδιού.

Παράλληλα, η Αντιγόνη καλείται να του δώσει εξηγήσεις και ο Μάνος πρέπει επειγόντως να συμβουλευθεί τον Λυκούργο. Ο Δημοσθένης, έκπληκτος, ακούει από τη Μυρτάλη όσα του ζητά, γνωρίζοντας πως πρέπει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της για να την έχει με το μέρος του.

Από την άλλη μεριά, η Μυρτάλη ζητά τα ρέστα από τον Χρήστο για τον χωρισμό τους, γεγονός που τον εξαγριώνει. Ο Στάθης, εντελώς τυχαία, βρίσκεται μπροστά σ’ ένα περιστατικό που θα εξελιχθεί σε ένα αγωνιώδες θρίλερ.

Η σκηνή που μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο Twitter ηταν όταν η Αρετή με την Ασπασία αντάλλαξαν βαριές κουβέντες μεταξύ τους, μετά το γεγονός ότι η Ασπασία τα βρήκε με την Χρυσούλα!

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved