GNTM 5: Η αποθέωση της Μύρια και η αποχώρηση μια ανάσα πριν από την τελική δεκάδα!
Media

GNTM 5: Η αποθέωση της Μύρια και η αποχώρηση μια ανάσα πριν από την τελική δεκάδα!

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο, η αποχώρηση ήταν ίσως μια από τις πιο κρίσιμες, μιας και ήταν εκείνη πριν από την τελευταία δεκάδα του διαγωνισμού και φυσικά το άγχος ήταν τεράστιο για όλες τις κοπέλες. 

Η αντίστροφη μέτρηση για όλες τις κοπέλες ξεκίνησε λίγο μετά την λήξη από το αποψινό πλατό, μιας και συμπληρώθηκε η τελική δεκάδα του διαγωνισμού.

Το αποψινό concept του GNTM

H Mάρα ήταν η νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας και επομένως εκείνη που θα είχε το advantage για την δοκιμασία. Μόλις τα κορίτσια έφτασαν στο σετ, εξ αρχής απόρησαν ενώ ύστερα ενθουσιάστηκαν μόλις είδαν τον Χρήστο Στεφανή να τις υποδέχεται μαζί με τους υπόλοιπους κριτές που παρευρέθηκαν. Πολύ πιο συγκεκριμένα, αυτό που είχαν να φέρουν σε πέρας ήταν να φωτογραφηθούν μέσα στις λάσπες πίσω από ένα αμάξι, με αποκαλυπτικά outfit, που τόνιζαν τις καμπύλες του σώματός τους!

H Μύρια από την κριτική της αρχικά αποθεώθηκε από όλους τους κριτές, οι οποίοι εξ αρχής της είπαν ότι το πιο πιθανό είναι να έχει την καλύτερη φωτογραφία, αφού ήταν σε όλα άρτια. Έτσι και έγινε και για πρώτη φορά φέτος η καλύτερη φωτογραφία από την αρχή πήγε μόνο σε ένα άτομο, χωρίς να υπάρχουν οι δυο με την καλύτερη απόδοση.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Στο bottom two έμειναν η Βικτώρια μαζί με την Μαρία, με την δεύτερη να μην καταφέρνει να περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού και να αποχωρεί λίγο πριν την τελική δεκάδα!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved