Media

GNTM 5: Χαμός στο πλατό με την φωτογραφία της Μαρίας: «Μήπως δεν θέλεις να είσαι εδώ»

Gossip-tv Team

GNTM 5: Η Μαρία μπορεί να ήθελε να δώσει το εκατό τοις εκατό στην φωτογράφηση, αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ευχαρίστησε ούτε τους κριτές, ούτε και την ίδια!

Το σημερινό concept είχε να κάνει με ταχύτητα και λάσπες, μιας και οι κοπέλες είχαν να φέρουν σε πέρας μια φωτογράφιση μόδας, σε πλήρη αντιστοιχία με δυναμικό ύφος και ένταση.

Η Μαρία ήταν από τις κοπέλες που το outfit της ήταν αρκετά αποκαλυπτικό και την ευνοούσε απόλυτα στο να δείξει το σώμα της. Η ίδια ενώ μπηκε μέσα στο set με σκοπό να δώσει τον καλύτερο εαυτό της, δυστυχώς δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει ούτε τον Τάσο Σοφρωνίου που βρισκόταν εκεί, άλλα ούτε και τους υπόλοιπους κριτές το πλατό.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Μάλιστα, όταν εμφανίστηκε μπροστά τους, εξήγησε από μόνη της πώς νιώθει πώς έχει χάσει τον εαυτό της και ότι θέλει να επιστρέψει και πάλι σε φωτογραφήσεις που τα πήγαινε καλά. Η Βίκυ Καγιά μπορεί να εκτίμησε την ειλικρίνειά της, αλλά αυτό δεν αναιρούσε τα πολύ αρνητικά σχόλια που δεχτηκε εν τέλει από όλους, με την ίδια να στενοχωριέται, μιας και ένιωσε πώς θα φύγει!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved