Πυρ και μανία ο Λιάγκας με τον Πατέρα Αντώνιο-«Βασανίζατε,φυλακίζατε τις αγνές ταλαιπωρημένες ψυχές»
Media

Πυρ και μανία ο Λιάγκας με τον Πατέρα Αντώνιο-«Βασανίζατε,φυλακίζατε τις αγνές ταλαιπωρημένες ψυχές»

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής, Το πρωινό με τον Πατέρα Αντώνιο και την Κιβωτό του Κόσμου!

Ο παρουσιαστής έγινε πυρ και μανία με τα όσα άκουσε από φίλο του 19χρονου φιλοξενούμενου στη δομή - που κατήγγειλε την Κιβωτό - και επιβεβαιώνει τα όσα έζησε ο 19χρονος.

Ο φίλος του 19χρονου φιλοξενούμενου και καταγγέλλοντα, είπε: «Ο 19χρονος είναι πολύ καλός μου φίλος και μου είχε πει κάποια πράγματα πριν κάνει την καταγγελία, όχι όλα γιατί ντρεπόταν… Το καλοκαίρι όταν είχαν έρθει για διακοπές στη Χίο με τον…, ο … τον είχε σχεδόν σαν υπηρέτη του. Να του φωνάζει, να τον βάζει να κάνει υποτιμητικές δουλειές, όπως να του βάζει και να του βγάζει τα παπούτσια, να τον στέλνει να του φέρει το φαγητό και του έλεγε «πέσε κάτω να μου δέσεις τα κορδόνια», του φερόταν γενικά σαν σκουπίδι…

Είχε κακοποίηση και βία κι από άλλα στελέχη. Μας είχε πει ότι τον άγγιζε περίεργα, ότι τον ήθελε συνέχεια μέσα στο δωμάτιο…»! Ενώ, ο φίλος του 19χρονου αποκάλυψε στο Πρωινό τα όσα βίωσε και εκείνος… και οι δηλώσεις του έκαναν τον Γιώργο Λιάγκα να βγει εκτός εαυτού!

Ο παρουσιαστής ανέφερε: «Πατέρα Αντώνιε αυτά μας έχει διδάξει ο Χριστός; Αυτά μας έχει διδάξει η θρησκεία μας; Ποιος είστε; Ποιος σας έδωσε αυτή την εξουσία αυτή; Ποιος σας την έδωσε ο Θεός, ο Χριστός; Είχατε κάποια ενόραση ή κάποιος άνθρωπος και δεν το γνωρίζουμε; Είχατε δημιουργήσει ένα στρατό τιμωρών που βασανίζατε, τιμωρούσατε, φυλακίζατε τις αγνές ταλαιπωρημένες ψυχές… που είχαν μάθει ότι είναι σκοτάδι η οικογένεια, βρήκαν μία άλλη μεγάλη οικογένεια για να βρουν το φως και εσείς λειτουργούσατε ως τιμωρός… και οι υπηρέτες σας.»!

Δείτε το απόσπασμα από το Πρωινό!

Διαβάστε επίσης:

Κιβωτός του Κόσμου - "Έσπασε" τη σιωπή της στο Πρωινό - «Τα έκλειναν στο κλουβί χωρίς φαγητό»

Λιάγκας:« Έχω φρίξει... Πατέρα Αντώνιε ήσουν ανίκανος να είσαι επικεφαλής μιας τέτοιας δομής»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved