Απίστευτες καταγγελίες από τη Νένα Χρονοπούλου - Κακοποίηση παιδιών ΑμεΑ σε Κέντρο Ειδικών Θεραπειών
Media

Απίστευτες καταγγελίες από τη Νένα Χρονοπούλου - Κακοποίηση παιδιών ΑμεΑ σε Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

Super Κατερίνα: Καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν αυτή την Τετάρτη (23/11) η Νένα Χρονοπούλου.

Με αφορμή τις καταγγελίες που έκανε το πρωί στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, η Νένα Χρονοπούλου, μίλησε για κάτι που συνέβη σε Κέντρο Ειδικών Θεραπειών παιδιών ΑμεΑ και πραγματικά συγκλονίζει με όσα λέει.

Πιο συγκεκριμένα, η Νένα Χρονοπούλου αποκάλυψε πως υπάρχουν καταγγελίες γονέων και υπαλλήλων για κακοποίηση ΑΜΕΑ αλλά και άθλιες συνθήκες σε κέντρο ειδικών θεραπειών.

Σύμφωνα με την Νένα Χρονοπούλου, στην πρώτη καταγγελία που ήρθε, μια γιαγιά τους είπε ότι το εγγόνι της βγήκε έξω από το συγκεκριμένο κέντρο έχοντας μια δαγκωνιά στο πρόσωπο. Όταν ρώτησε τι είναι αυτό της είπαν «μην τολμήσεις να κάνεις καταγγελία γιατί θα πούμε ότι το παιδί ήρθε έτσι από το σπίτι».

Η άλλη καταγγελία ήταν από μια μητέρα η οποία παρατήρησε ότι άλλαξε η συμπεριφορά του παιδιού της, ενώ είχε αλλαγή και στην ερωτική συμπεριφορά.

«Προφανώς έβλεπε πράγματα και τα έκανε στο σπίτι», είπε η κυρία Χρονοπούλου.

«Από πού να αρχίσω; Έχει γίνει από το 2020 καταγγελία στο συνήγορο του πολίτη από μητέρες... Δεν υπάρχουν κρατικές δομές και αναγκάζονται οι γονείς και πηγαίνουν κάπου... Έγιναν καταγγελίες που αφορούσαν σε παιδιά που άλλαξαν συμπεριφορά. Μητέρα κατήγγειλε ότι το παιδί της σταμάτησε να παίρνει τα φάρμακα που έπαιρνε. Το 2022 ένα παιδί άνοιξε την πόρτα και έφυγε και το βρήκε κάποιος στο δρόμο. Άλλη μια γιαγιά κατήγγειλε ότι το παιδί γύρισε δαγκωμένο. Η τρίτη καταγγελία ήταν ο ξυλοδαρμός που είδαμε το παιδί σε φωτογραφίες που σας έχω στείλει...», είπε μεταξύ άλλων στη Super Κατερίνα.


Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved