Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στέλιος προδίδει τον Χρήστο και εκείνος τον εκδικείται
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στέλιος προδίδει τον Χρήστο και εκείνος τον εκδικείται

Αυτή η νύχτα μένει: Οι ήρωες της δραματικής σειράς του Alpha έρχονται και πάλι αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα.

Ο Χρήστος και ο Στέλιος, από τη θέση του δημάρχου και του διοικητή της χωροφυλακής, αντίστοιχα, είναι οι δύο πιο ισχυροί άντρες του Αγρίνιου. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους, με σκοπό να βρουν στοιχεία φωτιά εναντίον του Στρατή και να τον συλλάβουν. Κάτι που δεν αργεί να συμβεί, εξαιτίας ενός περιστατικού που διαδραματίζεται στο μαγαζί. Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια, ο Στέλιος ανακοινώνει στον Χρήστο τη σύλληψη του Στρατή και εκείνος νιώθει για πρώτη φορά να κερδίζει. Όμως, όπως αναφέρει το περιοδικό Mytv, δεν αρκείται στη σύλληψη και ετοιμάζει την επόμενη επίθεση εναντίον του. Στο μεταξύ, κόσμος μαζεύεται έξω από τη χωροφυλακή και ζητάει την απελευθέρωση του άντρα. Τότε, ο Στέλιος έρχεται αντιμέτωπος με τις τύψεις του για όλα όσα συμβαίνουν σχετικά με τον Στρατή.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, βγαίνει εκτός εαυτού και αποκαλύπτει στον Γιώργη τις προθέσεις που έχει ο Χρήστος για τον ιδιοκτήτη του κέντρου και εκείνος ανησυχεί για το πού μπορεί να φτάσει ο αδελφός του. Ύστερα, ενώ ο Χρήστος ψάχνει λύσεις για όσα έχει στο μυαλό του σχετικά με τον Στρατή, συναντάει τον Στέλιο, ο οποίος του εκμυστηρεύεται ότι έχει μετανιώσει για όλα. Ο πρώτος εξοργίζεται με την προδοσία του διοικητή της χωροφυλακής και αποφασίζει να τον εκδικηθεί με τον χειρότερο τρόπο. Συγκεκριμένα, κανονίζει να μετατεθεί εκτός πόλης.

Γρήγορα, ο Στέλιος δέχεται σήμα από τα κεντρικά της χωροφυλακής, όπου του ανακοινώνουν τη μετάθεσή του και εκείνος θυμώνει. Πηγαίνει αμέσως να συναντήσει τον Χρήστο και του ζητάει εξηγήσεις. Εκείνος, όμως, τον διώχνει και απελπισμένος να βρει μια λύση καταλήγει στον Θοδωράκη. Την επομένη, ο δήμαρχος αποφασίζει να πάει στον Στέλιο, μόνο που αντί για εκείνον βρίσκει τον έμπιστο συνεργάτη του, τον Αλέξανδρο.

Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved