Media

Αυτή η Νύχτα Μένει: Η σκηνή με τον Μαυροματάκη που δίχασε το Twitter! Τρολάρισμα και ανατριχίλα!

Gossip-tv Team

Αυτή η Νύχτα Μένει: Η εμφάνιση του ηθοποιού Μανώλη Μαυροματάκη στη σειρά, αποτέλεσε στο αποψινό επεισόδιο (22/11) μία ευχάριστη έκπληξη για τους τηλεθεατές, οι περισσότεροι από τους οποίους συγκλονίστηκαν με την ερμηνεία του. 

Ο γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός εμφανίστηκε ξαφνικά στο μπουζουξίδικο «Όνειρο» του Στρατή και η αλήθεια είναι πως όλοι μείναμε εμβρόντητοι που σύμφωνα με το σενάριο, είχε μαζί του και την μαυροφορούσα μητέρα του.

Σύντομα οι περισσότεροι άρχισαν να μπαίνουν στο νόημα, αφού επρόκειτο για έναν πλούσιο επαρχιώτη που μετά από μία μεγάλη απώλεια, αυτή του νεότερου αδελφού του, βρέθηκε στα μπουζούκια για να τιμήσει τη μνήμη του.

Μαζί με τη μαυροφορούσα μητέρα του ήθελαν να χορέψουν και να σπάσουν πιάτα, όπως έκανε και εκείνος στη ζωή του.

Όλοι οι ήρωες της ιστορίας, οι υπάλληλοι δηλαδή του μαγαζιού, πάγωσαν όταν κατάλαβαν τι ακριβώς συνέβαινε στον άγνωστο θαμώνα.

Όταν εμφάνισε όμως το φωτογραφικό πορτρέτο του στο τραπέζι και μάλιστα ζήτησε παραγγελιά αό την ορχήστρα και την τραγουδίστρια, όλοι κατάλαβαν πως ο πόνος τούς έκανε να συμπεριφέρονται αλλόκοτα, παράξενα.

Η σκηνή με τον Μανώλη Μαυροματάκη να ανεβαίνει στην πίστα και να χορεύει ένα βαρύ ζεϊμπέκικο για τον αδελφό του λύγισε ακόμα και εκείνους που στην αρχή τρόλαραν όσα έβλεπαν. Δείτε κάποια χαρακτηριστικά tweets.

Δείτε το βίντεο με την σκηνή παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved