Αυτή η νύχτα μένει: Άννα Μάσχα: «Κόλλησα με την Στανίση και περισσότερο αντέγραψα αυτήν»
Showbiz

Αυτή η νύχτα μένει: Άννα Μάσχα: «Κόλλησα με την Στανίση και περισσότερο αντέγραψα αυτήν»

Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η τηλεοπτική Διαμάντω της σειράς Αυτή η νύχτα μένει, Άννα Μάσχα.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι μελέτησε αρκετά τις τραγουδίστριες της εποχής αλλά εκείνη που της άρεσε περισσότερο, ήταν η Κατερίνα Στανίση, γι΄αυτό και την αντέγραψε!

  • Η Διαμάντω ως ρόλος είχε δυσκόλες πτυχές σε επίπεδο υποκριτικής;

«Είχε, αλλά όχι τόσο ο χαρακτήρας της και οι σκηνές της καθημερινότητάς της. Το επαγγελματικό κομμάτι είχε δυσκολίες. Το κομμάτι στο μαγαζί και στην πίστα ήταν άγνωστο για μένα. Για να μπορέσει να φανεί ότι είναι μια γυναίκα με κύρος πάνω στη σκηνή. Έχει ένα παρελθόν, μια μεγάλη εμπειρία. Δεν είναι ένα κορίτσι που τώρα ξεκινά. Τραγουδάει ωραία, ξέρει τη δουλειά, πώς να ξεσηκώσει το κοινό και να κρατήσει το μαγαζί».

  • Οπότε κάνατε έρευνα και πολλές πρόβες;

«Καταρχήν δανείστηκα ένα μικρόφωνο από τη σκηνοθέτριά μας, Κατερίνα Φιλιώτου, από την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε. Στο σπίτι είμαι διαρκώς με αυτό το μικρόφωνο, γιατί είναι απαραίτητο εργαλείο για μια τραγουδίστρια. Το δεύτερο κομμάτι της έρευνας είναι πως είδα πάρα πολύ οπτικό υλικό, ό,τι μπορούσα να βρω από τις δεκαετίες του ’80 και του ’90. Είδα μεγάλα ονόματα στην πίστα κυρίως κόλλησα με την Κατερίνα Στανίση -μου ταίριαζε κάπως ο τρόπος της και περισσότερο αντέγραψα αυτήν».

  • Πώς είναι τα γυρίσματα στην πίστα;

«Όποτε έχουμε γυρίσματα πίστα, περνάμε ωραία και διασκεδάζουμε. Στην ουσία, αυτό έκαναν οι τραγουδίστριες και οι τραγουδιστές πάνω στη σκηνή. Να φέρνουν τον κόσμο στο κέφι, για να αρχίσει να ανοίγει μπουκάλια, να πετάει λουλούδια, να σπάει πιάτα. Κι εκείνοι να πάρουν μεγαλύτερο μεροκάματο. Ήταν πολύ άμεση η συναλλαγή σε αυτά τα μαγαζιά. Είναι πολύ συγκινητικό να κάνω τα κέφια του πελάτη μου. Αυτό το τραγούδι θες; Εννοείται θα σου το πω».

  • Τους μερακλώνετε όλους στο γύρισμα;

«Μεταδίδουμε κέφι στην αίθουσα, ακόμη και στο συνεργείο που μας τραβάει. Οι σκηνές, ξέρετε, είναι πολύπλοκες. Πολύ ωραία γραμμένες και δύσκολες στο γύρισμα, γιατί ταυτόχρονα με τα τραγούδια γυρίζονται και δύο σκηνές στην αίθουσα».

  • Αγαπημένο τραγούδι που έχετε πει;

«Το πρώτο, που ήταν και δική μου πρόταση, είναι το “Υποκρίνεσαι” του Στράτου Διονυσίου. Τελευταία έμαθα άλλο ένα και το είπα -ελπίζω να το πούμε ξανά και σε άλλο επεισόδιο-, είναι το “Παρελθόν μου” του Χρήστου Νικολόπουλου, που τραγουδούσε η Λίτσα Διαμάντη. Το “Μυστικέ μου έρωτα” της Κατερίνας Στανίση και το “Μια ζωή πληρώνω” της Ρίτας Σακελλαρίου τα ευχαριστήθηκα», είπε η Άννα Μάσχα στον Τηλεθεατή.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved