Αυτή η νύχτα μένει: Η Άννα Μάσχα εξομολογείται: «Δεν είμαι τόσο γενναία για να είμαι άθεη»
Showbiz

Αυτή η νύχτα μένει: Η Άννα Μάσχα εξομολογείται: «Δεν είμαι τόσο γενναία για να είμαι άθεη»

Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται φιλοξενήθηκε η τηλεοπτική Διαμάντω από τη σειρά Αυτή η νύχτα μένει.

Η Άννα Μάσχα που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό με την εξαιρετική της ερμηνεία ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στη σχέση της με τη θρησκεία.

Σε ερώτηση αν είχε κάτι που την κρατούσε πίσω και δε μπορούσε να πάει μπροστά, η ηθοποιός είπε πως:

«συνήθως με κάτι ερωτικά κολλάγαμε. Όχι ξεκόλλησα. Πάντα πίστευα ότι υπάρχει ένας καλός άνθρωπος, δεν πιστεύω στον Θεό και τη θρησκεία, αλλά κάτι σαν ένστικτο που λέει “ως εδώ, μην ξεκολλήσεις παραπάνω”».

Για τη σχέση με τη θρησκεία και τον Θεό, η Άννα Μάσχα απάντησε:

«Είναι πολύ γενναίο να πω ότι δεν πιστεύω εντελώς. Δεν πιστεύω στον Θεό έτσι όπως μας τον παρουσιάζει η θρησκεία. Δεν είμαι τόσο γενναία, για να είμαι άθεη. Θεωρώ ότι οι πραγματικοί άθεοι είναι πολύ γενναίοι και βαθιά ανθρωπιστές επίσης. Δεν ξέρω αν έχω την τιμή να ανήκω σε αυτούς. Τώρα για το που αντλώ δύναμη; Λέω κι εγώ “Αχ Θεέ μου”».

Δες το σχετικό απόσπασμα

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς

Μετά την τρέλα της προηγούμενης νύχτας η φιλία του Χρήστου και του Στέλιου δοκιμάζεται, καθώς τα πολιτικά συμφέροντα συγκρούονται με αυτά της χωροφυλακής. Η Φωτεινή από την άλλη, αφού ξεσπά στην Εύη, ζητά απελπισμένη τη βοήθειά της.

Η εικόνα του απελπισμένου πατέρα της, της ξυπνά μια μνήμη από το παρελθόν και ρίχνει άλλο φως στη Μαρίνα. Η Νίκη αποφασίζει να φανερώσει τα συναισθήματα της στον Στρατή, εκείνος όμως μετά τις νέες του πληροφορίες για τη Ζέτα, φαίνεται να έχει στραμμένο αλλού το ενδιαφέρον του. Καθώς η μέρα φεύγει, Ζέτα και Στρατής συναντιούνται.

Διαβάστε επίσης

Αυτή η νύχτα μένει - Άννα Μάσχα: Ο ρόλος της ως Διαμάντω και το πρώτο spoiler για τον ρόλο της!

Αυτή η νύχτα μένει: Το ζεϊμπέκικο του Στάνκογλου, το τσιφτετέλι της Καρρά και το σπάσιμο πιάτων

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved