Ανασκόπηση 2022: Οι celebrities που «λύγισαν» on camera τη χρονιά που πέρασε!
Media

Ανασκόπηση 2022: Οι celebrities που «λύγισαν» on camera τη χρονιά που πέρασε!

Ανασκόπηση 2022: Μία ανάσα πριν αποχαιρετήσουμε τη χρονιά και υποδεχτούμε το 2023 και το gossip-tv.gr θυμάται όλους εκείνους που φέτος «λύγισαν» μπροστά στον τηλεοπτικό φακό.

Αυτό έγινε για διάφορους λόγους. Άλλοι κατέρρευσαν από συγκίνηση, άλλοι από χαρά και άλλοι από αγανάκτηση.

Μπορεί αυτό να «πουλάει» και τα τηλεοπτικά πρόσωπα να το γνωρίζουν καλά, όμως, δεν σημαίνει απαραίτητα πως κάθε φορά που γίνεται, είναι στημένο!

Σε πολλές περιπτώσεις, φέτος, η επικαιρότητα ήταν τόσο σκληρή, οι ειδήσεις τόσο τραγικές που ακόμα και οι πιο δυνατοί δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους!

Ας δούμε όμως αναλυτικά ποιοι celebrities έχασαν την ψυχραιμία τους φέτος on camera...

Ο Βαλάντης συμμετείχε στον τελευταίο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Όσο περνούσε ο καιρός, οι σχέσεις του με τους υπόλοιπους παίκτες δεν ήταν και οι καλύτερες με αποτέλεσμα κάποια πράγματα που ειπώθηκαν για εκείνον να τον κάνουν να βάλει τα κλάματα on camera.

«Είμαι πολύ πληγωμένος», είχε πει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής κλαίγοντας.

Η Μαρία Τζομπανάκη ήταν καλεσμένη τον περασμένο Ιανουάριο στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω και λύγισε μιλώντας για την οικογένειά της!

«Είναι κάτι ασύλληπτο, είναι μια πόρτα που τώρα έχει ανοίξει. Επιστρέφω στη μαμά Μαρία, είναι άλλο πράγμα! Έχει όλο αυτό που βλέπουμε. Όλο τον δυναμισμό με την περιβολή της μαμάς. Και αγάπη και προστασία και διακριτικότητα και τα φαγητά και όλα», είχε πει, μεταξύ άλλων.

Στην ίδια εκπομπή, ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν και η Βίκυ Σταυροπούλου όταν αναφέρθηκε στη μοναχοκόρη της, Δανάη Μπάρκα.

«Στη δύση του μπαμπά μου, στο τέλος του, αυτό που έλεγε η αείμνηστη και αγαπημένη μου φίλη Κική Δημουλά, ότι η αγάπη έχει ανάγκη από πράγματα χειροπιαστά. Η Δανάη μου απέδειξε ότι η αγάπη έχει ανάγκη από πράγματα χειροπιαστά. Ήταν εκεί!», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός με δάκρυα στα μάτια.

Κάποιες δηλώσεις της Ρούλας Βροχοπούλου είχαν καταφέρει να συγκινήσουν και την Κατερίνα Καραβάτου! «Έχασα το παιδί μου, μου λείπει, ας γυρίσει πίσω…», είχε δηλώσει συγκινημένη.

«Στενοχωρήθηκα λίγο τώρα με αυτό που είπε η κυρία Βροχοπούλου. Μακάρι αυτή η ιστορία να έχει καλή έκβαση», είχε πει η Κατερίνα Καραβάτου.

Με δάκρυα στα μάτια και η Μπέτυ Μαγγίρα όταν μίλησε για τον πατέρα της στην εκπομπή της Ποιος είναι πρωινιάτικα:

«Συγκινούμαι γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πολλά. Είχε τρομερές ευκαιρίες στη ζωή του να κάνει καριέρα και δεν τις ακολούθησε, δίστασε, δεν τόλμησε, φοβόταν μη χαλάσει η οικογένειά του. Στεναχωριέμαι γιατί είχε τέτοια φωνή ο πατέρας μου, πολύ πιο σπουδαία. Εμείς τίποτα. Στεναχωριέμαι που δεν έκανε καριέρα, αλλά ήταν επιλογή του. Το κουβαλάει ως καημό…».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, νικητής του Survivor, ηθοποιός και ιδρυτής του Φύλακα Άγγελου που ασχολείται με τα κακοποιημένα παιδιά, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται, για να μιλήσει για το έργο του ιδρύματος αλλά και για διάφορα άλλα πρότζεκτ που ετοιμάζει.

Η Ναταλία Γερμανού, όπως κάνει πάντα στο τέλος της συνέντευξης κάποιου επώνυμου, του χάρισε όχι ένα αλλά δύο δώρα. Το ένα ήταν μία μολυβοθήκη με το λογότυπο του Φύλακα Αγγέλου για το νέο του γραφείο ενώ του έκανε και ένα δεύτερο που ήταν μία κούπα για τον καφέ του στην οποία έγραφε "My way or noway" που σημαίνει "είτε θα γίνει με τον δικό μου τρόπο είτε δεν θα γίνει καθόλου".

Αυτό ήταν κάτι που τον συγκίνησε και δεν άργησαν να κοκκινίσουν τα μάτια του...

Η Κατερίνα Καινούργιου, παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα με αφορμή τις δηλώσεις της Τζένης Μπαλατσινού για τη μητρότητα και τις δυσκολίες που βίωσε μέχρι το μικρό της «θαυματάκι» να έρθει στη ζωή αλλά και όλα όσα αντιμετώπισε μετά τον τοκετό, λύγισε.

«Επειδή θέλω και εγώ να κάνω ένα παιδάκι και πολλές φορές τώρα που μεγαλώνω, αναρωτιέμαι συνέχεια μήπως πολλά πράγματα είναι μάταια, προχωράει η ζωή μας και… Καθόμαστε και στεναχωριόμαστε για βλακείες. Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Περνάει ο χρόνος, το αφήνεις», είχε πει με δάκρυα στα μάτια.

H Ελένη Καστάνη σε μια κατάθεση ψυχής στην Αννίτα Πάνια, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια στην Κρήτη και εξιστόρησε την απώλεια του πατέρα της, περιγράφοντας αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής της.

«Άφησε ένα γράμμα πριν το κάνει. Το πιο συγκλονιστικό από όλα ήταν ότι ήμουν η τελευταία που τον είδα. Αυτό δεν το έχω γιατρέψει, πώς δεν τα κατάφερα να μην το κάνει, να τον φέρω πίσω. Άφησε ένα γράμμα, είχε κάποιους πονοκεφάλους και φοβόταν ότι θα τρελαθεί. Το γράμμα απευθυνόταν στη μητέρα μου όπου και της αναγνώριζε πόσο άξια ήταν», είπε με δάκρυα στα μάτια».

Η Δανάη Μπάρκα είχε συγκινηθεί με τη συνέντευξη που έδωσε ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στον Άρη Καβατζίκη.

«Εγώ είμαι χάλια τώρα, θέλω να φύγω να πάω στο καμαρίνι μου... Μπορεί για τον κόσμο να φαίνεται υπερβολικό όλο αυτό που συμβαίνει κάθε φορά με τον Χρήστο, εννοώ η σχέση μας, αλλά για τους ανθρώπους έξω είναι ο Χρήστος που είναι ηθοποιός, για μένα δεν είναι μόνο αυτό. Τον αγάπησα επειδή τον γνώρισα και διαλέξαμε ο ένας τον άλλο. Νιώθω καμιά φορά ότι μπορεί να είναι και πιο δυνατό από τις υπόλοιπες σχέσεις. Μπορεί αυτό να το καταλάβουν άνθρωποι που έχουν υιοθετήσει παιδιά ή έχουν βρεθεί στο δρόμο τους παιδιά, ξαφνικά. Επειδή αυτόν τον άνθρωπο τον αγάπησα επειδή τον γνώρισα, υπάρχουν στιγμές που νιώθω ότι τον αγαπάω περισσότερο από κάθε άλλο άνθρωπο στον πλανήτη», είχε πει.

Η Σάσα Σταμάτη είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που είχε ο μπαμπάς της και είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο.

«Το γνωρίζω γιατί έχει και ο μπαμπάς μου ένα παρόμοιο πρόβλημα με τη μνήμη του και όλα αυτά και μου είναι λίγο δύσκολο, συγνώμη», είπε με δάκρυα στα μάτια η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Είσαι οκ; Θες να βγεις λίγο έξω; Βγες...», της είπε λίγο μετά ο Γιώργος Λιάγκας καθώς την έβλεπε ότι δεν είναι καλά.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης που είναι πατέρας δυο παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, δεν είχε καταφέρει να συγκρατήσει τον θυμό του όταν προβλήθηκε το ρεπορτάζ για τον βιασμό του 12χρονου κοριτσιού από τον 53χρονο στον Κολωνό, στην Super Κατερίνα.

«Δεν μπορώ να το πω το θέμα. Έχω τρελαθεί. Δε το χωράει ο νους μου ότι 213 τέτοιοι άνθρωποι ζουν ανάμεσά μας. Δε μπορώ να το συνειδητοποιήσω αυτό το πράγμα. Να μεγαλώνεις τα παιδιά σου με τόση αγάπη…», είπε ξεσπώντας σε κλάματα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Δείτε στιγμιότυπα στην παρακάτω photo gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved