Κουρούπη- Ξύδης: Η πρώτη κοινή συνέντευξη μετά το διαζύγιό τους: «Ο γιος μας ανακουφίστηκε»
Media

Κουρούπη- Ξύδης: Η πρώτη κοινή συνέντευξη μετά το διαζύγιό τους: «Ο γιος μας ανακουφίστηκε»

Η Βαλέρια Κουρούπη και ο Νίκος Ξυδής παραχώρησαν τηλεοπτική συνέντευξη και έκαναν λόγο για όλους και για όλα, ενώ σημείωσαν ότι έχουν χωρίσει φιλικά και είναι πολύ καλά μεταξύ τους σήμερα. 

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο, με τον οποίο και έχουν άριστες σχέσεις, μιας και το παιδί τους είναι πάνω από όλα και από όλους.

Η Βαλέρια Κουρούπη και ο Νίκος Ξύδης βρέθηκαν καλεσμένοι στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησαν για όλους και για όλα στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Το πρώην ζευγάρι μίλησε για πρώτη φορά μετά από το διαζύγιό τους, σημειώνοντας ότι έχουν φιλικές σχέσεις και είναι πολύ χαρούμενοι για αυτό, μιας και αυτό είναι ιδιαίτερα σπάνιο για δυο πρώην συζύγους, μιας και οι περισσότεροι δεν έχουν επικοινωνία.

«Το ότι είχαμε φιλικό χωρισμό σημαίνει ότι δεν είχαμε τσακωμούς και εντάσεις.. Όταν δεν υπάρχουν κακές συγκυρίες… Εμείς κάναμε πολλές κουβέντες για να δούμε αν θα χωρίσουμε ή όχι… Εμείς επικοινωνούμε πολύ και κουβεντιάζουμε και πολύ ωραία. Και επειδή τα συζητήσαμε όλα αυτά με λύπη, με πόνο γιατί δε σου αρέσει να βλέπεις ένα τέλος, δε τσακωθήκαμε. Ήμασταν σύντροφοι και σε αυτό.

Ήταν χρονικά μια στιγμή που το αισθανθήκαμε και οι δυο και είχαμε και ένα παιδί σε μια ηλικία ευαίσθητη που έπρεπε να το σεβαστούμε» είπε η Βαλέρια Κουρούπη, με τον πρώην σύζυγό της να συμπήρώνει χαρακτηριστικά: «Περνάς μια φάση πιο σκοτεινή αλλά εντάξει, αυτό έγινε πριν χρόνια. Ότι είχαμε να χωρίσουμε, το χωρίσαμε»

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Στη συνέχεια της συνέντευξής τους έκαναν λόγο και για την μητέρα του Νίκου Ξύδη, την αγαπημένη Ελένη Βιτάλη, η οποία στενοχωρήθηκε πολύ για το διαζύγιό τους και προσπάθησε μάλιστα να τους δώσει μερικές συμβουλές για το πώς θα είναι ξανά μαζί.

«Η μαμά του Νίκου πρέπει να στεναχωρήθηκε πιο πολύ από όλους όταν χωρίσαμε. Με αγαπούσε πολύ κι ακόμα με αγαπάει. Μας έδινε και λύσεις και ιδέες για να τα ξαναβρούμε. Το επεξεργαστήκαμε πολύ πως θα της το πούμε, της το είπαμε αργά. Ήταν πως θα το πούμε στο παιδί και την Ελένη. Το πήρε πιο βαριά από τον γιο μας» είπε η ηθοποιός με τον γιο της Ελένης Βιτάλη να σημειώνει, «Ο γιος μας είχε καταλάβει άλλα, είχε βάλει άλλα στο μυαλό του… Όταν του το είπαμε ξαλάφρωσε»

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved