Η γη της ελιάς: Οι τρομερές κατηγορίες της Ειρήνης τους ανακατεύουν όλους!
Media

Η γη της ελιάς: Οι τρομερές κατηγορίες της Ειρήνης τους ανακατεύουν όλους!

Η γη της ελιάς: Η Ειρήνη φτάνει στο σημείο να κάνει μήνυση στον Φίλιππο γιααπόπειρα βιασμού, κι όταν βλέπει ότι κανείς δεν την πιστεύει, κατηγορεί την Αρετή ότι αυτή την υποκίνησε. Ο Στάθης, που αναλαμβάνει να βρει την αλήθεια, τα ξαναβρίσκει με την Ιουλία,η οποία έχει αποφασίσει να χωρίσει τον Κουράκο.

Αποφασισμένη να εκδικηθεί τον Φίλιππο, ο οποίος την απέρριψε με πολύ άσχημο τρόπο, η Ειρήνη φτάνει στα άκρα. Πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και λέει στον αστυνόμο Κουράκο ότι ο άντρας της ξαδέρφης της την προσέγγισε ερωτικά, κι όταν η ίδια δεν ενέδωσε στις επιθυμίες του, προσπάθησε να τη βιάσει!

Ξέροντας καλά τον Φίλιππο, ο Γιώργης την αντιμετωπίζει με μεγάλη δυσπιστία, όμως εκείνη επιμένει. Υποβάλλει μήνυση και ο εισαγγελέας την καλεί για κατάθεση. Όμως, την ίδια στιγμή, ο Φίλιππος έχει βγει με τη Βασιλική και, τώρα που είναι μόνοι τους, της λέει όλη την αλήθεια για την προκλητική συμπεριφορά της Ειρήνης απέναντι του. Άλλωστε, και ο ίδιος της ο αδελφός, ο Κίμωνας, δείχνει να μην έχει καμία εμπιστοσύνη στους ισχυρισμούς της.

Μάλιστα, μοιράζεται τις αμφιβολίες του και με τους γονείς του, στους οποίους δηλώνει σίγουρος πως η αδελφή του λέει ψέματα. Πλέον, όλοι είναι υποψιασμένοι και όλοι στρέφονται εναντίον της. Παρ’ όλα αυτά, εκείνη επιμένει στους ισχυρισμούς της, γεγονός που εξοργίζει τόσο τη Βασιλική όσο και τη Χάιδω. Βλέποντας πια πως κανείς δεν την πιστεύει, αλλά αντίθετα όλοι στηρίζουν τον Φίλιππο, η Ειρήνη αλλάζει τακτική και αρχίζει να παριστάνει το θύμα της όλης ιστορίας, λέγοντας στους γονείς της πως η Αρετή ήταν εκείνη που την έβαλε να πάει στο τμήμα και να ισχυριστεί ότι ο Φίλιππος προσπάθησε να τη βιάσει.

Πλέον, στο σπίτι του Δημοσθένη ξεσπά... πόλεμος! Τόσο ο ίδιος όσο και η Ασπασία ξέρουν καλά μέχρι πού είναι ικανή να φτάσει η Αρετή για να πετύχει αυτό που θέλει και είναι σίγουροι πως μισεί τον Φίλιππο αρκετά για να κάνει κάτι τέτοιο. Όμως ξέρουν επίσης ότι η κόρη τους δεν θα δίσταζε να πει ένα τόσο μεγάλο ψέμα, γι’ αυτό και δυσκολεύονται να διακρίνουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Έτσι, ο Δημοσθένης αποφασίζει να φέρει την Αρετή μπροστά στην Ειρήνη, ώστε να καταλάβει ποια από τις δύο λέει την αλήθεια. Η Αρετή, ακούγοντας τις κατηγορίες που έχει εκτοξεύσει η Ειρήνη εναντίον της, φρίττει και φωνάζει πως είναι αθώα και ότι δεν ήξερε το παραμικρό.

Πλέον, το φίδι από την τρύπα καλείται να βγάλει ο Στάθης, ο οποίος ξέρει καλύτερα από όλους την πρώην γυναίκα του. Όταν αυτός πείθεται για την αθωότητά της, τα πράγματα για την Ειρήνη δείχνουν πολύ δύσκολα. Και θα γίνουν ακόμα δυσκολότερα σύντομα, αφού η Ασπασία και η Χάιδω ανακαλύπτουν ότι, τελικά, δεν είναι παιδί του Δημοσθένη...

Ο Δημοσθένης σε πόλεμο με το κύκλωμα της Αθήνας!

Πέρα από τα προβλήματα που του δημιουργεί η κόρη του από τότε που ήρθε στην Αρεόπολη, ο Δημοσθένης έχει να αντιμετωπίσει και νέες απειλές λόγω των δουλειών που έχει ανοίξει στην Αθήνα. Δύο άντρες με όπλα, απεσταλμένοι του αθηναϊκού κυκλώματος διακίνησης, τον περιμένουν έξω από το σπίτι του και τον αιφνιδιάζουν, λέγοντάς του να σταματήσει άμεσα το εμπόριο ναρκωτικών στην πόλη τους.

Φυσικά, αυτός δεν το βάζει κάτω. Παράλληλα, προχωρά το σχέδιό του για την επιχείρηση των Βρεττάκων και επισκέπτεται για άλλη μια φορά τη Μυρτάλη προκειμένου να συζητήσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Όμως, ο Αλέξης παρεξηγεί την επίσκεψή του στο σπίτι της αγαπημένης του και κάνει σε εκείνη μια τρομερή σκηνή ζηλοτυπίας.

Παράλληλα, ο πρώην διευθυντής του κλαμπ απειλεί πως θα αποκαλύψει τις παράνομες δουλειές του αφεντικού του, ενώ στην Αθήνα οι δύο αντίπαλες συμμορίες, του Δημοσθένη και του Κεφάλα, συγκρούονται άγρια, με απώλειες και από τις δύο πλευρές.

Όταν η Ισμήνη βρίσκει στο πάτωμα ένα χαρτί με το όνομα του Κεφάλα, τα βάζει με τον Κωνσταντίνο, ο οποίος καλείται να δώσει εξηγήσεις και να απολογηθεί. Γνωρίζοντας όμως καλά το τι συμβαίνει στην Αθήνα, έχει αρχίσει να φοβάται πολύ για ενδεχόμενα αντίποινα...

Πηγή: 7 μερες tv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved