Αυτή η νύχτα μένει: «Υπάρχουν μυστικά από το παρελθόν Μαρίνας-Στρατή που θα αποκαλυφθούν σιγά-σιγά»
Media

Αυτή η νύχτα μένει: «Υπάρχουν μυστικά από το παρελθόν Μαρίνας-Στρατή που θα αποκαλυφθούν σιγά-σιγά»

Αυτή η νύχτα μένει: Η Ελένη Ρουσσινού έχει σπουδαίες συνεργασίες στον χώρο και φέτος την απολαμβάνουμε στη νέα σειρά του Alpha, στον ρόλο της Μαρίνας. 

Η ίδια μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην ηρωίδα της.

  • Έχετε σπουδαίες συνεργασίες, τόσο κινηματογραφικές όσο και θεατρικές. Ο κόσμος της μικρής οθόνης είναι ένα νέο πεδίο εξερεύνησης για εσάς;

«Σίγουρα και καθώς είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε μια τηλεοπτική σειρά, έχει πολύ ενδιαφέρον, με την έννοια ότι ο ελάχιστος χρόvoς προετοιμασίας που υπάρχει και η ταχύτητα των γυρισμάτων σε βάζουν σε μια διαδικασία απόλυτης ετοιμότητας».

  • Η ηρωίδα σας πάντως, παρόλο που πλέον δεν είναι στη ζωή, έχει αναστατώσει διά της απουσίας της τους πάντες.

«Είναι κύριο σημείο αναφοράς. Η επιλογή της να ζήσει με τον Στρατή αυτόν τον έρωτα που υπέβοσκε για 25 χρόνια, έφερε ως επακόλουθο την αντιπαλότητα των δύο αντρών και κατ' επέκταση τα πάνω-κάτω στη ζωή όλης της οικογένειάς της. Και όχι μόνο. Έχει ήδη αρχίσει να επηρεάζει και τη ζωή της Ζέτας, αφού είναι πλέον με τον Στρατή. Όλα αυτά επειδή η Μαρίνα αποφάσισε να μην αγνοήσει τα συναισθήματά της».

  • Ο Χρήστος πότε ανακάλυψε αυτή τη σχέση, πριν ή αφότου πέθανε η Μαρίνα;

«Η Μαρίνα και ο Στρατής δεν είχαν σχέση όλα αυτά τα χρόνια, παρά μόνο τους τελευταίους μήνες πριν γίνει το τροχαίο δυστύχημα. Οι δυο τους είχαν ερωτευτεί πολύ νέοι. Ήταν ένας πλατωνικός έρωτας που είχε μείνει στην υπόσχεση ότι όταν ο Στρατής επιστρέφει, γιατί είχε φύγει από το Αγρίνιο για μεγάλο διάστημα, θα είναι και πάλι μαζί. Όμως εκείνος άργησε πολύ.

Η Μαρίνα παντρεύτηκε τον Χρήστο τον οποίο αγάπησε πραγματικά, και είχε ένα ευτυχισμένο γάμο. Ήταν αφοσιωμένη σύζυγος, πιστή και πολύ καλή μητέρα. Ωστόσο όταν γύρισε ο Στρατής το ζευγάρι επανασυνδέθηκε. Ο Χρήστος κατάλαβε αμέσωςς ότι η καρδιά της γυναίκας του ήταν αλλού. Σε δεύτερο χρόνο, κι αφού είχε πεθάνει, διάβασε στο ημερολόγιο που εκείνη κρατούσε τις κρυφές της σκέψεις, και κατάλαβε ποιος ήταν ο άντρας με τον οποίο συνδεόταν».

  • Και αποφάσισε να τον καταστρέφει.

«Ναι, γιατί τον θεώρησε υπεύθυνο για την καταστροφή της οικογένειάς του. Υπάρχουν πολλά μυστικά από το παρελθόν της Μαρίνας και του Στρατή και θα αποκαλυφθούν σιγά-σιγά».

  • Η Μαρίνα φαντάζει στα μάτια των τηλεθεατών ως ένα πλάσμα απόκοσμο, σαν ξωτικό.

«Ισχύει. Αυτό ήταν και το ζητούμενο των σεναριογράφων. Αυτοί οι δύο χαρακτήρες που προέρχονται από διαφορετικούς κόσμους να είναι σε πλήρη αντίθεση. Τι δουλειά έχει ένας γήινος ήρωας όπως ο Στρατής με τη Μαρίνα που είναι λεπτεπίλεπτη, ρομαντική και καλλιτεχνική φύση:».

  • Η Μαρίνα φαίνεται σαν να έχει ασκήσει μια σχεδόν μεταφυσική επιρροή σε όποιον συνάντησε στη ζωή της.

«Πράγματι. Και η επιρροή αυτή είναι σαφής τόσο στη ζωή του Χρήστου και του Στρατή, όσο και σε εκείνη των κοριτσιών της, αν και η Φωτεινή είναι πιο κοντά στον τρόπο σκέψης του πατέρα της σε σχέση με την Εύη που θέλει να μοιάσει στη μητέρα της. Ο Γιώργης, αυτός ο τόσο αγαπητός ήρωας με τον οποίο όλοι είμαστε ερωτευμένοι, έχει με τη σειρά του αναφέρει ότι αν ένας άνθρωπος τον καταλάβαινε, αυτός ήταν η Μαρίνα, ενώ έχει πει πως αν είχε βρει μια τέτοια γυναίκα, αυτός ο αμετανόητος εργένης θα παντρευόταν», είπε η Ελένη Ρουσσινού στο tv 24.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved