Γιάννης Αϊβάζης: «Δεν ξέρω τι σκοπό έχει το κανάλι για την Μαρία και την εκπομπή»
Media

Γιάννης Αϊβάζης: «Δεν ξέρω τι σκοπό έχει το κανάλι για την Μαρία και την εκπομπή»

Χαμογέλα και Πάλι: Η κάμερα της εκπομπής του Mega, συνάντησε τον Γιάννη Αϊβάζη στο αεροδρόμιο, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι «Asia Express» αλλά και την παρουσία της συζύγου του, Μαρίας Κορινθίου στο «Πρωινό» του Ant1.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως η πρόταση για το «Asia Express» είχε γίνει πολύ καιρό πριν στον ίδιο αλλά και στη σύζυγό του. «Στην αρχή δεν θέλαμε ούτε εγώ, ούτε η Μαρία να πάμε. Μετά μου ξαναέγινε πρόταση και η Μαρία με έστειλε στο “Asia Express”» δήλωσε.

Ερωτώμενος εάν παρακολουθεί τα σχόλια στο Twitter απάντησε: «Το να ασχολούμαστε με τους ανώνυμους χρήστες του twitter είναι λίγο αστείο. Το Twitter είναι δημόσιος λόγος και στον δημόσιο λόγο πρέπει να έχεις την ευθύνη να υπογράφεις αυτά που λες, δεν υπάρχει λόγος δηλαδή...».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο παρουσίασης εκπομπής είπε πως δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτό, καθώς κάθε χρόνο δέχονται προτάσεις και εκείνος και η Μαρία Κορινθίου.

«Πού ξέρεις, μπορεί του χρόνου να μας δεις μαζί, που ξέρεις μπορεί και όχι», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Η Μαρία στο “Πρωινό” είναι πολύ καλή. Αυτό που έχει κληθεί να κάνει το υποστηρίζει πολύ καλά» δήλωσε σχετικά με την παρουσία της Μαρίας Κορινθίου στην πρωινή εκπομπή του Ant1.

Μάλιστα, χαρακτήρισε «αστείο» το να την συγκρίνουν με τη Δούκισσα Νομικού, τονίζοντας πως «κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει κανέναν».

Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved