Media

Καλυβάτσης για Παπαγιάννη- Παυλίδου: «Ήμουν μάρτυρας στο περιστατικό. Άκουσα την Σοφία να ουρλιάζει»

Gossip-tv Team

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε εκτενώς στην δικαστική διαμάχη μεταξύ του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου, λέγοντας πώς ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε όλα όσα συνέβησαν. 

Πολλά έχουν ακουστεί για την δικαστική διαμάχη μεταξύ των δυο ηθοποιών, μιας και η Σοφία Παυλίδου είχε καταθέσει πριν από λίγο καιρό μήνυση κατά του Μάνου Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό.

Όλα ξεκίνησαν σε παρασταση που πρωταγωνιστούσαν οι δυο τους στο θέατρο Χυτήριο, ενώ, όπως σημείωσε και η Σοφία Παυλίδου κατά την κατάθεσή της στο δικαστήριο, παρούσα στο περιστατικό ήταν η Κόνι Μεταξά, ενώ ο Σωτήρης Καλυβάτσης άκουσε τα πάντα και βρέθηκε κοντά της αμέσως μετά το περισταστικό.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης, το μεσημέρι της Κυριακής (4-12) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA "Χαμογέλα και Πάλι" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τα όλα όσα είχαν συμβεί τότε, ενώ τόνισε πώς όλα όσα είπε ό Μάνος Πάπαγιάννης για σκευωρία σε βάρος του, είναι τουλάχιστον αστεία.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Καλυβάτσης είπε χαρακτηριστικά: «Το δικαστήριο προφανώς είδε τα στοιχεία και πήρε μια απόφαση. Ήμουν αυτήκοος μάρτυρας του περιστατικού. Ανέβηκα ακριβώς μετά το συμβάν, είδα την Σοφία στο πάτωμα και τον Μάνο από πάνω. Δεν έχουν κανένα νόημα να λέμε αρλούμπες.

Να γίνει σκευωρία μέσα σε ένα θέατρο του μεγέθους του Χυτηρίου για να πάρουμε τη θέση ενός ηθοποιού; Δεν μπορώ να σας απαντήσω, να ρωτήσετε τον Μάνο Παπαγιάννη.

Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι γουστάρει και σταδιακά να το πιστεύει κιόλας και να γίνει η αλήθεια του. Είχαμε ένα καμαρίνι μαζί. Άρχισε να συζητάει με τη Σοφία και μετά ανέβηκαν οι τόνοι. Πήγε πάνω η Σοφία και του έκλεισε με δύναμη την πόρτα. Φαίνεται πως εκνευρίστηκε. Άκουσα τη Σοφία να ουρλιάζει και τον Μάνο να χτυπάει την πόρτα. Η Κόνι Μεταξά ήταν μπροστά. Έγιναν μπροστά στα μάτια της. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παραβιάζει τον χώρο του άλλου»

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved