Η Γη της Ελιάς spoiler: Αυτό είναι το νέο ειδύλλιο και θα προκαλέσει χαμό στη Μάνη
Media

Η Γη της Ελιάς spoiler: Αυτό είναι το νέο ειδύλλιο και θα προκαλέσει χαμό στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Ένας νέος έρωτας θα γεννηθεί στη Μάνη και θα προκαλέσει «σεισμό»!

Ποιο είναι αυτό το ζευγάρι;

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ο οποίος θα υποδυθεί τον Κίμωνα ερωτεύεται την υπαστυνόμο Δήμητρα.

Το ζευγάρι θα πάει εκδρομή εκτός Μάνης και η Δήμητρα θα θυμηθεί τον ρόλο της ως Ράινα.

Ο πατέρας του βέβαια προσπαθεί να του κάνει προξενιό με τη Μυρτάλη έχοντας τον δικό του σκοπό. Αυτό εξοργίζει τον Αλέξη σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega, Πάμε Δανάη

Στο σημερινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς: Η αστυνομία παρακολουθεί στενά τον Ρουφουλέα και ο εισαγγελέας, Μιχάλης Οικονομέας, δίνει εντολή να στηθεί μια επιχείρηση αιφνιδιασμού, αγνοώντας πως ο Στάθης έχει καταστρώσει το δικό του σχέδιο προκειμένου να εντοπίσει το μικρό αγόρι. Ο Ισίδωρος παίζει το παιχνίδι της Μυρτάλης και όλοι συμφωνούν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Η Μυρτάλη καταφεύγει στον Δημοσθένη για να της δανείσει χρήματα. Η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στη Μάλτα, ενώ ο Δημοσθένης μπαίνει όλο και πιο βαθιά στο εμπόριο ναρκωτικών στην Αθήνα. Ο εισαγγελέας προσπαθεί να προσεγγίσει την Αθηνά, αλλά πέφτει πάνω σε τοίχο.

Ο Σωκράτης παλεύει να βρει απαντήσεις σχετικά με την επιμέλεια του παιδιού, αλλά η παιδοψυχολόγος δεν τον διευκολύνει, παρατείνοντας έτσι την αγωνία του Μάνου και της Μαρίνας. Η Ειρήνη εξομολογείται στην Αρετή πως ο Φίλιππος την γλυκοκοιτάζει. Ο Στάθης αυτονομείται και, με την απειλή όπλου, απαιτεί από τον Ρουφουλέα να του δώσει πίσω το μικρό αγόρι.

Η κατάσταση όμως θα ξεφύγει από τον έλεγχό του πριν προλάβει να επέμβει η αστυνομία.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved