GNTM 5: Δεν πρόλαβε να επιστρέψει και αποχώρησε ξανά- Τα κλάμματα και η απογοήτευση!
Media

GNTM 5: Δεν πρόλαβε να επιστρέψει και αποχώρησε ξανά- Τα κλάμματα και η απογοήτευση!

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο (6-12) παρακολουθήσαμε πολλές εκπλήξεις, με τις κοπέλες να μένουν άφωνες από την έναρξη του πλατό, μιας και επέστρεψαν δυο κοπέλες που είχαν αποχωρίσει. 

Το αγαπημένο ριάλιτι μόδας πλησιάζει σιγά σιγά προς το τέλος του, μιας και σήμερα επέστρεψαν και οι τελευταίες κοπέλες, μετά από την διαδικασία της φωτογράφησης.

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM είχα πραγματικά τα πάντα, μιας και ξεκίνησε με τις επιστροφές των κοριτσιών που είχαν αποχωρίσει σε προηγούμενα πλατό. Η δοκιμασία ήταν για όλες πολύ απαιτητική, μιας και ζητούσε από τις κοπέλες να φωτογραφηθούν με ύφος χαρούμενο, ενώ κρατώντας το prop τους στο χέρια τους, να καταφέρουν να βγάλουν μια πολύ σουρεάλ εικόνα. Μάλιστα, αρκετά σημαντικό ότι η φωτογράφηση γινόταν σε ένα ασανσέρ.

Μόλις ξεκίνησε το πλατό, η Ραφαέλα και η Κάτια μπήκαν στο πλατό χαρούμενες και ευτυχισμένες που επέστρεψαν στο παιχνίδι, ενώ οι υπόλοιπες κοπέλες, καθώς στεκόντουσαν δεν μπορούσαν να πιστέψουν όλο αυτό που είχε γίνει. Χαρακτηριστική η αντίδραση της Αλεξίας, που όπως είπε ο Γιώργος Καράβας ήταν επικό!

Στις καλύτερες φωτογραφίες βρέθηκαν η Βικτώρια και για ακόμα μια φορά η Μύρια, με την Βικτώρια να καταφέρνει να κερδίσει την top, με την ίδια να πετάει από την χαρά της, μιας και προσπάθησε πολύ και ένιωσε ότι οι κόποι της ανταμείφθηκαν.

Στο bottom three βρέθηκαν η Αλεξία, η Μάρα και η Ραφαέλα, μιας και είχαν τις χειρότερες αποδόσεις και δεν εξυπηρέτησαν το concept όπως πραγματικά έπρεπε. Εκείνη που αποχώρησε, νιώθοντας τεράστια απογοήτευση με τον εαυτό της ήταν η Ραφαέλα, η οποία ακόμα δεν μπήκε στον διαγωνισμό, έπρεπε να φύγει πάλι.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved