Media

GNTM 5: Αυτές είναι οι κοπέλες που επέστρεψαν- «Κάγκελο» η Αλεξία με την είσοδό τους στο πλατό!

Gossip-tv Team

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο (6-12) οι εκπλήξεις ήταν τουλάχιστον πρωταγωνιστικές, μιας και η ώρα της επιστροφής είχε φτάσει, με τις παίκτριες που είχαν αποχωρήσει να ανυπομονούν για την έκβαση της διαδικασίας. 

Η τελική επιλογή για το ποιές κοπέλες επέστρεψαν στο σπίτι ήταν των κοριτσιών, μιας και όλα κρίθηκαν από την ψηφοφορία τους μετά από την φωτογράφηση που έγινε.

Στο επεισόδιο του GNTM της Τρίτης παρακολουθήσαμε από την αρχή την δοκιμασία των επιστροφών, με τις κοπέλες να φωτογραφίζονται σε ένα μαγικό set, μέσα σε ένα ασανσέρ και με διαφορετικά props. Μετά από ψηφοφορία των κοριτσιών, η Κάτια και η Ραφαέλα αποδείχθηκαν νικήτριες του challenge και έτσι πήγαν απευθείας στο πλατό.

Η αντίδραση των υπόλοιπων κοριτσιών

Μόλις οι κοπέλες αντιλήφθηκαν ότι από επτά θα γίνουν ξανά εννέα, δεν τους άρεσε καθόλου, μιας και όλες τους έχουν προσπαθήσει πολύ και δεν μπορούν να διανοηθούν πώς θα πρέπει να κάνουν ακόμα άλλες δυο δοκιμασίες, για να φτάσουν και πάλι στο ίδιο σημείο. Η αμηχανία που επικράτησε για ορισμένες διαγωνιζόμενες του GNTM ήταν κάτι παραπάνω από προφανής.

Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση της Αλεξίας, η οποία κοίταζε αμήχανη και τρομαγμένη αντίστοιχα.!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved