Σπίτι με το Mega: Ο Ιακωβίδης, η υπερηφάνεια για την αδερφή του και το «χειροκρότημα» των τηλεθεατών
Media

Σπίτι με το Mega: Ο Ιακωβίδης, η υπερηφάνεια για την αδερφή του και το «χειροκρότημα» των τηλεθεατών

Σπίτι με το Mega: Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε τον μοναδικό Πέτρο Ιακωβίδη και όλοι μαζί δημιούργησαν το απόλυτο πάρτι και ξεσήκωσαν μοναδικά τους τηλεθεατές. 

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους και επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του, που τα τελευταία χρόνια η πορεία του είναι μονάχα ανοδική και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό που τον ακολουθεί συνεχώς σε κάθε νέα του εμφάνιση.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, τραγουδιστής και τραγουδοποιός, εξομολογήθηκε από την αρχή πώς από πολύ μικρή ηλικία είχε έφεση στη μουσική και του άρεσε πολύ η ενασχόληση, ενώ από την εφηβεία του και έπειτα αντιλήφθηκε πλήρως το ότι αυτή θα είναι και η δουλειά του στο μέλλον. Το ταλέντο του είναι μεγάλο και αυτό είναι κάτι που το καταλαβαίνει κανείς πολύ έυκολα, μόνο και μόνο αν τον ακούσει να τραγουδάει.

Στο "Σπίτι με το MEGA" βρέθηκαν από την αρχή μαζί του η μητέρα του, αλλά και η αδερφή του, Μορφούλα Ιακωβίδου, επίσης τραγουδίστρια, η οποία σημειώνει και την δική της επιτυχία. Η μητέρα του συγκινήθηκε από την αρχή όταν είδε το γιο της στη σκηνή να τραγουδά, ενώ κατά τη διάρκεια των συζητήσεών τους με την Ρούλα Κορομηλά, είδαμε και μερικά στιγμιότυπα από την παιδική ηλικία του τραγουδιστή!

Ο Πέτρος Ιακωβίδης ανέβηκε στη σκηνή και μας ξεσήκωσε με τις επιτυχίες του, ενώ οι τηλεθεατές δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν στο Twitter, για το πόσο ταλαντούχος και συνάμα σεμνός είναι, ενώ τόνισαν το πόσο όμορφη είναι η οικογένειά του

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερα Tweets:

Στη συνέχεια, τραγούδησαν και με την αδερφή του παρέα, με τον τραγουδιστή να συγκινείται, ακούγοντας την Μορφούλα, ενώ τόνισε πώς την θεωρεί πολύ ταλαντούχα, όχι μόνο επειδή την αγαπάει πολύ, αλλά και επειδη αντικειμενικά έχει μια εξαιρετική φωνή και για αυτό άλλωστε κάνει και ήδη μεγάλη καριέρα στον χώρο. Τα αδέρφια Ιακωβίδη έχουν εξαιρετική σχέση και αυτό φαίνεται όχι μόνο πάνω στη σκηνή, αλλά και από την συγκίνηση που νιώθουν όταν ο ένας κοιτά τον άλλον...

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες τους παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved