Media

Mπιμπίλας: «Απορώ γιατί ο Τάσος Κωστής έκανε αυτές τις δηλώσεις. Τον έχω δει να τσακώνεται...»

Gossip-tv Team

Ο Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε ο Τάσος Κωστής, ενώ έκανε και λόγο για τον Γιώργο Κιμούλη, που ξεκίνησε και πάλι τις παραστάσεις στο θέατρο. 

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ πολύ συχνά έχει μιλήσει για τις καταγγελίες του ελληνικού #MeToo και για όλα όσα έχουν ακουστεί για τους ηθοποιούς που κατηγορούνται.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου "Χαμογελα και Πάλι" και μίλησε για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο ηθοποιός Τάσος Κωστής, λέγοντας πώς δεν μπορεί να το καταλάβει απόλυτα, μιας και τον έχει δει να τσακώνεται με έντονο τρόπο, με κάποιον από τους ηθοποιούς που κατηγορούνται αυτήν την στιγμή.

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι επιθυμεί και μάλιστα το κάνει πολύ ωραία γιατί είναι ένας καταπληκτικός ηθοποιός. Είδα πάλι παραφρασμένα αυτά που είχα πει», ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Όσο για τις πρόσφατες δηλώσεις του Τάσου Κωστή, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε: «Ο Τάσος Κωστής κάνει, όπως κι άλλοι ηθοποιοί δηλώσεις, που μας προκαλούν φόβο κι απορία. Έχω δει τον Τάσο Κωστή να τσακώνεται πάρα πολύ με ηθοποιό που κατηγορείται αυτήν τη στιγμή. Μόνο στα χέρια δεν είχαν πιαστεί για συγκεκριμένη συμπεριφορά. Απορώ πως ο Τάσος Κωστής κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις. Παραξενεύομαι. Δεν σκέφτεται αυτούς που έχουν πάει σε ψυχολόγους, ψυχιάτρους για να αντιμετωπίσουν αυτό που αντιμετώπισαν από συγκεκριμένους ανθρώπους;»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα είπε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved